X

Amazon si Blackberry Anunta un Parteneriat pentru Masinile Inteligente

Amazon si Blackberry au anuntat astazi un parteneriat foarte important pentru masinile inteligente, cele doua companii dorind sa faca lumea mult mai sigura, in special cand vine vorba despre automobilele interconectate.

Blackberry are un sistem de operare folosit in unele automobile, el avand denumire QNX, iar cu ajutorul celor de la Amazon le va permite producatorilor de masini sa creeze aplicatii speciale pentru automobilele lor.

Blackberry va permite folosirea infrastructurii de tip cloud a Amazon pentru a crea aplicatii pentru inteligenta artificiala, sau a avea acces la datele senzorilor masinilor, totul de la distanta, si intr-un mod cat se poate de sigur.

Solutia care va fi oferita de catre Amazon si Blackberry este extrem de importanta, iar asta deoarece accesarea datelor modulelor electronice din masini, in special de la distanta, poate simplifica ajutarea soferilor care au probleme, si nu numai.

Blackberry le poate permite producatorilor de automobile inclusiv sa ofere actualizari software prin internet intr-un mod mult mai sigur, dar si mai rapid, infrastructura cloud a Amazon intinzandu-se pe intreaga planeta.

Initiativa celor de la Blackberry si Amazon este una foarte buna, si ar trebui sa faca mult mai sigure masinile inteligente, insa va mai trece destul timp pana cand aceste solutii software vor fi implementate efectiv pentru clienti.

This post was last modified on ian. 6, 2020, 7:13 PM 19:13

Disqus Comments Loading...