X

Netflix: A ULUIT INTEAGA LUME, Nici Abonatii NU CREDEAU Asa Ceva

Netflix a uluit intreaga lume, cea mai mare platforma de streaming video la cerere reusind sa ia prin surprindere toata planeta, inclusiv pe cei peste 150 de milioane de abonati pe care ii are acum. Netflix a reusit sa creeze filme si seriale care i-au adus peste 50 de nominalizari la Globurile de Aur si Oscar in 2020, o cifra uluitoare, dar care ne arata cat de importanta este compania ca si casa de productie cinematografica, iar asta nu poate contrazice cineva.

Netflix a reusit ceva ce nici cei mai indarjiti dintre abonati nu credeau ca se va intampla, numarul foarte mare de nominalizari pentru Globurile de Aur si Oscar aratand inca odata cat de importanta este platforma. Mai mult decat atat, cei de la Netflix au reusit sa demonstreze si ca sunt capabili sa creeze continut de extrem de buna calitate pentru abonatii lor, chiar daca in cazul Globurilor de Aur numarul de premii a fost mic, munca a fost apreciata.

Netflix: A ULUIT INTEAGA LUME, Nici Abonatii NU CREDEAU Asa Ceva

Netflix nu a castigat prea multe la Globurile de Aur, insa cele 20 de nominalizari pentru premiile Oscar i-ar putea aduce mai multe premii, care sunt si mult mai importante pentru industrie. The Irishman si Marriage Story, The Two Popes, American Factory, The Edge of Democracy si I Lost My Body sunt filmele care au primit 20 de nominalizari pentru premiile Oscar, cei de la Netflix investind cateva sute de milioane de dolari pentru a le crea in 2019.

Netflix a investit cateva miliarde de dolari in 2019 pentru a crea filme si seriale pentru platforma sa de streaming video la cerere, iar in 2020 este de asteptat ca investitiile sa creasca substantial pentru clienti. Va fi extrem de interesant de vazut cate premii ar putea castiga Netflix in 2020 la premiile Oscar, iar chiar daca nu va castiga vreun premiu, raman totusi nominalizarile ca o apreciere pentru munca foarte bina depusa in crearea continutului.

Netflix a anuntat deja ca-si va creste investitiile in filme si seriale in 2020, iar in prima parte a anului 2021 am putea vorbi despre si mai multe nominalizari si premii pe care platforma le-ar putea avea.

This post was last modified on ian. 16, 2020, 1:53 PM 13:53

Disqus Comments Loading...