X

Orange: Clientii ULUITI de Hotararea RADICALA Luata in Romania

Orange este cel mai mare operator de telefonie mobila din Romania, cu aproape 11 milioane de clienti, iar pentru toti dintre acestia a luat in secret o masura radicala foarte importanta care va conta foarte mult pe viitor. Cei de la Orange au luat decizia de a extinde serios retelele 5G pe care le au active in 3 orase din Romania din noiembrie 2019, astfel ca acum exista zone mai mari acoperite pentru cei care si-au cumparat un telefon capabil sa le foloseasca.

Orange a lansat retelele 5G cu acoperire limitata initial, ceea ce era de asteptat din moment ce si concurenta a facut exact acelasi lucru, dar se pare ca investitiile continua fara oprire chiar daca licitatia 5G din Romania e departe. Cei de la Orange nu par sa mai astepte dupa autoritatile din tara pentru ca ele sa se organizeze si sa faca licitatia pentru 5G, iar asta desigur ca este o veste grozava pentru toti ce interesati sa se bucure de tehnologie.

Orange: Clientii ULUITI de Hotararea RADICALA Luata in Romania

Orange are in momentul de fata la vanzare doar acest model de telefon 5G, iar asta pentru ca oferta este oricum foarte limitata, dar si in baza unei intelegeri avute cu producatorul sau. Pe masura ce retelele vor fi extinse in 2020, iar acest lucru este sigur din moment ce Orange a facut asta si in 2019, clientii vor avea parte si de mai multa diversitate in ceea ce priveste telefoanele care vor putea fi cumparate pentru a-i folosi infrastructura, preturile pentru ele urmand a scadea deasemenea foarte mult.

Orange este, la fel ca restul operatorilor de telefonie mobila, blocata de faptul ca exista foarte putine modele de telefoane 5G in momentul de fata, dar si de faptul ca ele sunt foarte scumpe, tehnologiile fiind noi. Pentru 2020 este anuntat un progres substantial in ceea ce priveste ieftinerea telefoanelor 5G, iar pe masura ce Orange isi va extinde retelele in alte orase, va fi interesant de vazut si ce fel de modele mai ieftine de telefoane va putea oferi pentru clienti.

Orange este unul dintre cei trei operatori de telefonie mobila din Romania care are o retea 5G activa, insa Digi Mobil este cel care are reteaua cea mai extinsa in momentul de fata in tara.

This post was last modified on ian. 16, 2020, 1:07 PM 13:07

Disqus Comments Loading...