X

Fortnite: ANUNT IMPORTANT, ce TREBUIE sa Faca TOTI Jucatorii

Fortnite are sute de milioane de jucatori in intreaga lume in momentul de fata, iar pentru fiecare dintre acestia vine un anunt foarte important in care li se cere sa faca ceva menit sa imbunatateasca jocul. Cei de la Epic Games au ajuns la concluzia ca nu pot sa descopere chiar toate problemele pe care le are Fortnite, astfel ca le cere jucatorilor sa-si ofere ajutorul pentru a descoperi si raporta toate bugurile pe care le descopera in timp ce se joaca in fiecare zi.

Fortnite a avut recent descoperit un bug care paraliza inamicii printr-un simplu emote, iar cei de la Epic Games s-au grabit sa il rezolve pentru a nu lasa ceva atat de puternic la indemana oricui. Versiunea 11.5 a jocului Fortnite a fost lansata cu nu foarte mult timp in urma, ea aducand si multe dintre bugurile care au tot fost raportate in ultima vreme, cei de la Epic Games cerand raportarea lor rapida pentru a fi rezolvate de catre inginerii sai.

Fortnite: ANUNT IMPORTANT, ce TREBUIE sa Faca TOTI Jucatorii

Fortnite a avut in actualizarea 11.50 implementat si noul motor pentru fizica, el avand denumirea Chaos, dar deocamdata modificarile sale n-au fost activate, separat de bugurile care continua sa apara. Foarte multe probleme de compatibilitate au aparut intre acest motor pentru fizica din joc si restul sistemelor folosite pentru Fortnite, iar Epic Games vrea sa le descopere pe toate inainte de a lansa sezonul al doilea al capitolului 2, cand va activa noutatile aduse de Chaos.

Fortnite are listate pe Trello toate bugurile importante descoperite, si cum pot fi ele evitate de catre jucatori, insa le cere jucatorilor sa listeze acolo si restul problemelor pe care le-au descoperit. Jucatorii au raportat pana acum buguri in Fortnite care au legatura cu barci care cad din cer, vehicule care nu raspund cum trebuie la control, si diverse probleme cu felul in care arata si se misca unele dintre skin-urile care sunt folosite de catre jucatori pentru personaje.

Fortnite ar trebui sa aiba lansat pe 20 februarie cel de-al doilea sezon al capitolului 2, impreuna cu toate modificarile pe care motorul de fizica Chaos le aduce, astfel ca totul trebuie rezolvat pana atunci.

This post was last modified on feb. 7, 2020, 8:32 PM 20:32

Disqus Comments Loading...