X

Fortnite: Doua SURPRIZE MARI ce vor BUCURA TOTI Jucatorii

Fortnite va avea doua surprize foarte mari pentru jucatorii din intreaga lume in urmatoarele saptamani, iar ceea ce a pregatit Epic Games reprezinta o foarte mare imbunatatire fata de ceea ce avem in momentul de fata disponibil in platforma de la companie.

Fortnite urmeaza sa aiba in primul rand reintrodusa o arma puternica de catre cei de la Epic Games, lansatorul de rachete ghidate fiind arma in discutie, ea fiind implementata acum cativa ani, si retrasa dupa ce s-a considerat ca este mult prea puternica.

Fortnite va readuce aceasta arma cel mai probabil intr-o versiune modificata care sa nu o faca la fel de puternica, si care sa nu mai genereze plangeri de la utilizatorii care au considerat ca ea ar trebui sa aiba puterea redusa pentru a nu crea dezechilibre.

Fortnite are o alta surpriza intr-un dispozitiv special care le va permite utilizatorilor sa se ascunda mult mai rapid in timp ce fug de un inamic, si aici vorbim despre o surpriza mai mare si mai buna decat lansatorul de rachete, iar asta pentru ca ne-ar permite sa ne ascundem si sa supravietuim unei lupte.

Fortnite are aceste noutati descoperite in codul sursa al celui mai recent patch care a fost lansat pentru titlu, insa nu e foarte clar cam cand ar urma sa fie lansate noutatile pentru toti jucatorii, deci ramane sa vedem ce va fi decis de catre Epic Games.

This post was last modified on feb. 27, 2020, 12:55 PM 12:55

Disqus Comments Loading...