X

Asa Arata un iPhone 11 dupa doua Luni petrecute sub apa

iPhone 11 este un telefon rezistent la apa si praf, cu certificare IP68, iar acest lucru i-a adus unei familii din SUA un telefon, aparent, complet functional dupa ce acesta a petrecut nu mai putin de doua luni de zile sub apa.

O familie din Montana, SUA, a petrecut o saptamana la Disney World in Florida, si din pacate intr-o seara spre finalul calatoriei telefonul unuia dintre membri a cazut in apa langa un ponton la care asteptau sa vina un feribot.

Vorbim despre o laguna care a fost creata in fata acelui Disney World pentru a completa imaginea “de poveste” pe care locatia o are, telefonul iPhone 11 ajungand foarte rapid la fundul aceleui zone pline cu apa, neputand fi recuperat atunci.

Partea buna este ca Disney World are o echipa de scafandri care ocazional recupereaza obiectele cazute in laguna respectiva, astfel ca femeia careia i-a cazut telefonul iPhone 11 in apa si-a lasat datele de contact, iar aproape 2 luni mai tarziu si-a recuperat telefonul.

Telefonul iPhone 11 recuperat la 2 luni dupa ce a cazut in apa.

Telefonul iPhone 11 este complet functional, conform femeii, desi a petrecut doua luni sub apa, ea putand sa recupereze toate datele din el, pentru ca intre timp si-a cumparat alt telefon, iar asa avem o noua poveste de succes cu rezistenta la apa a iPhone.

This post was last modified on feb. 29, 2020, 9:41 PM 21:41

Disqus Comments Loading...