X

Coronavirus Romania: Anuntul foarte important al Ministerului Sanatatii

Coronavirus continua sa infecteze tot mai multi romani, ieri ajungandu-se la cifra de 47 de persoane infectate, crestere fata de ziua anterioara fiind cea mai mare de pana acum, de 18 infectari, iar Bucurestiul a devenit orasul cu cele mai multe cazuri confirmate.

Ministerul Sanatatii are in aceasta idee un mesaj foarte important pentru toti romanii care vor sa se protejeze din cauza Coronavirus, iar mai jos puteti vedea cateva reguli foarte simple pe care ar trebui sa le respectati pentru a nu risca sa fiti infectati.

Coronavirus se raspandeste foarte repede, fiind un virus care este foarte usor de transmis, chiar si de catre persoane care nu stiu ca sunt infectate, iar aici e cea mai importanta informatie, deoarece inclusiv persoanele asimptomatice pot transmite virusul, fara sa stie.

Prevenirea raspandirii Coronavirus in Romania este foarte importanta, pentru a nu se ajunge in situatia Italiei, unde exista supraaglomerare in spitale, asa cum s-a intamplat si in China, de altfel, iar in Romania nu pot fi facute spitale intr-o saptamana.

Coronavirus este principala grija a autoritatilor, in ultimele zile fiind anuntate o serie de masuri pentru a mai reduce din raspandirea sa, insa este foarte important ca noi toti sa incercam sa ne protejam cat putem de bine, conform Ministerului Sanatatii.

This post was last modified on mart. 12, 2020, 10:16 AM 10:16

Disqus Comments Loading...