X

DIGI, Orange, Telekom, Vodafone: Anuntul IMPORTANT pentru Romania

DIGI, Orange, Telekom, Vodafone sunt cei mai mari furnizori de servicii de telecomunicatii din Romania, avand peste 20 de milioane de clienti cumulati, si au impreuna o infrastructura de importanta nationala. Pentru ca DIGI, Orange, Telekom, Vodafone au o infrastructura atat de importanta, in cadrul decretului de ieri privind prelungirea starii de urgenta se prevede in mod explicit faptul ca acesti operatori trebuie sa asigure functionarea serviciilor de telecomunicatii in Romania.

DIGI, Orange, Telekom, Vodafone sunt obligate prin acest decret sa depuna toate eforturile necesare pentru mentinerea in conditii de buna functionare a tuturor serviciilor de telecomunicatii din Romania in perioada starii de urgenta. Este de altfel si foarte normal ca o asemenea obligatie sa fie impusa de catre Presedintele Romaniei prin acest decret din moment ce infrastructura mobila a DIGI, Orange, Telekom, Vodafone este folosita inclusiv de catre cei care duc lupta impotriva Coronavirus.

DIGI, Orange, Telekom, Vodafone: Anuntul IMPORTANT pentru Romania

DIGI, Orange, Telekom, Vodafone au anuntat inca dupa adoptarea primului decret de instituire a starii de urgenta ca au luat o serie de masuri menite sa asigure functionarea constanta a serviciilor in Romania. Din moment ce in aceasta perioada comunicarea este absolut esentiala, e perfect normal ca DIGI, Orange, Telekom, Vodafone sa isi dea toata silinta pentru a nu lasa atat clientii, cat si angajatii institutiilor statului, fara posibilitatea de a comunica, inclusiv in interes de serviciu.

DIGI, Orange, Telekom, Vodafone au aceasta obligatie in ceea ce priveste utilizatorii autoritatilor militare si civile, deci nu pentru clientii obisnuiti din Romania, ci special pentru cei angajati ai statului care lupta impotriva Coronavirus. Aici vorbim despre toti angajatii de la politisti si pana la cadre medicale, sau angajati ai diverselor institutii ale statului, DIGI, Orange, Telekom, Vodafone avand obligatia de a le asigura functionare fara oprire a serviciilor voce si internet.

DIGI, Orange, Telekom, Vodafone ar putea fi sanctionate dur daca nu asigura buna functionare a serviciilor de comunicatii in aceasta perioada, astfel ca e de asteptat sa isi dea toata silinta pentru ca eventualele probleme aparute sa fie rezolvate foarte rapid.

This post was last modified on apr. 15, 2020, 9:11 AM 09:11

Disqus Comments Loading...