X

GTA 5: Bugul care iti da GRATUIT MILIOANE de Dolari in Joc

GTA 5 a avut in luna aprilie inclus un bonus de 500.000 de dolari pentru cei care intra in joc, insa se pare ca un bug care a aparut impreuna cu bonusul le aduce unor jucatori cateva milioane de dolari in mod gratuit, si o rezolvare nu pare sa vina prea curand.

GTA 5 are un bug la logarea in versiunea online, iar unii dintre cei care s-au logat de mai multe ori au descoperit ca au primit de fiecare data cate 500.000 de dolari, adunand milioane multumita problemei pe care Rockstar Games inca nu prea vrea sa o rezolve.

GTA 5 are probleme chiar si cu transferarea banilor, unii primind de cel putin 3 ori cate 500.000 de dolari la logare, altii primind de mai putine ori, in timp ce altii au primit multe mesaje, dar nu toti banii, iar totul pare sa depinda de felul in care este exploatat bugul.

GTA 5 pare sa ofere gratuit cate 500.000 de dolari la logarea zilnica, nu la logarea de mai multe ori in aceeasi zi, cel putin nu pentru toata lumea, iar asta e ceva destul de normal, daca ne gandim ca bonusul e gandit sa fie oferit doar o singura data la logarea in GTA Online in aprilie.

GTA 5 nu va avea prea curand rezolvat acest bug, iar asta pentru ca Rockstar Games nu are motive sa tina oamenii departe de platforma sa, banii oferiti gratuit in perioada sarbatorilor Pascale bucurand foarte multa lume, si tinand oamenii conectati la joc mai mult.

This post was last modified on apr. 15, 2020, 8:39 AM 08:39

Disqus Comments Loading...