X

DACIA Duster: VIDEO, Testul Offroad EXTREM cu Jeep Wrangler

DACIA Duster trece astazi printr-un extrem de interesant test care pune masina celor din Mioveni fata in fata cu un Jeep Wrangler, teoretic o masina de la un brand superior. Vedem un test offroad facut in conditiile cele mai bune pentru a ne arata daca DACIA Duster si Jeep Wrangler sunt suficient de bune pentru a fi folosite in asemenea conditii de exploatare de catre detinatorii lor, si dupa cum puteti vedea, testul nu dezamageste pe cineva.

DACIA Duster se descurca atat de bine precum ne-am imaginat, masina celor de la DACIA reusind sa treaca prin aproximativ aceleasi locatii precum Jeep Wrangler, mai putin o scufundare in apa. In afara de asta, DACIA Duster se descurca foarte bine pentru a trece peste toate zonele de teren prin care este condusa, la fel ca Jeep Wrangler, o masina care este gandita pentru a merge prin asemenea zone, in timp ce suv-ul romanesc nu are un pedigree similar.

DACIA Duster: VIDEO, Testul Offroad EXTREM cu Jeep Wrangler

DACIA Duster demonstreaza totusi iar ca este o masina pe care romanii se pot baza chiar daca au nevoie sa circule si in afara drumurilor publice, chiar si pe drumurile forestiere. DACIA Duster este o combinatie intre un suv de oras si un suv care poate fi folosit inclusiv dincolo de drumurile publice, asa cum ar fi si normal pentru masinile care fac parte din aceasta categorie, desi adevaratul sens al cuvantului s-a cam diluat de-a lungul timpului.

DACIA Duster a dovedit si in alte teste ca este un suv care poate fi folosit fara probleme in asemenea conditii, iar ceea ce vedem aici ne intareste ideea ca vorbim despre o masina foarte versatila. DACIA Duster este un suv pe care romanii se pot baza pentru orice au nevoie in viata de zi cu zi, inclusiv pentru perioadele in care vor sa faca “nebunii” si sa mearga pe drumurile accidentate care se afla in preajma localitatilor in care traiesc.

DACIA Duster este testat aici intr-una dintre versiunile di seria actuala, insa nu cea mai recenta dintre ele, desi n-ar trebui sa fie diferente prea mari, rezultatul final fiind cam acelasi.

This post was last modified on mai 1, 2020, 11:55 AM 11:55

Disqus Comments Loading...