X

GMAIL: Vestea GROZAVA, ce a LANSAT Google pentru Noi TOTI

GMAIL este cea mai folosita platforma de mesagerie din intreaga lume in acest moment, peste 1 miliard de utilizatori folosind-o pentru a trimite email-uri catre oricine doresc, iar Google a terminat de lansat ceva grozav. Mai exact, prin toamna anului trecut cei de la Google anuntasera ca vor incepe sa distribuie noul dark mode al platformei GMAIL catre utilizatorii din intreaga lume, si distributia a reusit sa fie finalizata abia in momentul de fata pentru oameni.

GMAIL are in sfarsit distribuit noul dark mode pentru interfata catre toti utilizatorii de telefoane iPhone, Android, dar si pentru cei care folosesc platforma de pe calculatoare. Aceasta a fost una dintre cele mai lungi distributii de noutati pe care Google a implementat-o pentru vreo functionalitate noua, insa e bine ca intr-un final GMAIL are un dark mode pe care oricine il poate folosi in utilizarea obisnuita a platformei companiei.

GMAIL: Vestea GROZAVA, ce a LANSAT Google pentru Noi TOTI

Meniul pentru activarea temei intunecate, dark mode, in GMAIL pentru iPhone.

GMAIL afiseaza acest dark mode pentru unele persoane inca de undeva de prin septembrie, sau octombrie, insa initial numarul celor care l-au avut disponibil a fost foarte mic. Pe masura ce Google a reusit sa propage schimbarea la nivel global, interfata GMAIL a fost modificata deasemenea, pentru a se ajunge acum la o distributie totala a interfetei, sau cel putin asta a anuntat compania Google pentru toata lumea in cursul acestei saptamani.

GMAIL are in mod constant implementate schimbari bune pentru toti utilizatorii din intreaga lume, iar aceasta este una dintre cele mai asteptate de catre oameni deoarece aduce o experienta mai buna pentru folosirea platformei. GMAIL are deasemenea si multe alte schimbari interesante in lucru la compania Google, dar nu se stie cat anume va dura pana cand ele vor putea fi lansate in mod oficial pentru toata lumea, deci trebuie sa mai avem rabdare.

GMAIL are noul dark mode disponibil deja, dar va trebui sa mergeti in meniul de setari al aplicatiei, sau al platformei online, pentru a putea activa noua interfata pentru a o folosi. In cazul aplicatiilor pentru iPhone si Android, e necesara actualizarea lor pentru a beneficia de noua interfata cu dark mode a GMAIL, deci e bine sa cautati actualizarile din App Store si Google Play pentru ele.

This post was last modified on iun. 7, 2020, 7:39 AM 07:39

Disqus Comments Loading...