X

Orange Romania: ULTIMA ZI in care mai Primesti GRATUIT Asta

Orange Romania le mai ofera doar astazi clientilor posibilitatea de a se bucura in mod gratuit de un beneficiu foarte important care in mod normal nu le este disponibil in alte conditii. Cei de la Orange Romania mai ofera doar astazi posibilitatea de a primi gratuit trafic de internet in Romania multumita promotiei din aceasta pagina, si puteti avea parte de zeci de GB de trafic de internet fara sa platiti altceva decat extraoptiunea voastra pentru cartela.

Orange Romania spune in website-ul sau ca aceasta este ultima zi in care mai ofera posibilitatea de a profita de promotia grozava care permite “trimiterea” de “imbratisari” virtuale catre prieteni. Orange Romania a lansat aceasta oferta cu foarte mult timp in urma, si ofera posibilitatea de a trimite pana la 50 GB de trafc de internet mobil gratuit pentru diversi prieteni, si sa primeasca totusi aceeasi cantitate de trafic pe care o trimit catre alti oameni.

Orange Romania: ULTIMA ZI in care mai Primesti GRATUIT Asta

Orange Romania are aceasta promotie disponibila exclusiv pentru utilizatorii de cartele preplatite din toata tara, nu si pentru abonamente, deci daca veti unul, nu puteti profita de gratuitate. Totusi, daca aveti o cartela prepay, atunci exista o sansa foarte mare sa puteti beneficia in mod gratuit de pana la 50 GB de trafic de internet gratuit de la Orange Romania daca le trimiteti prietenilor imbratisari, sau daca primiti de la ei unele, insa azi e ultima zi in care mai puteti face asta.

Orange Romania a extins pana acum de vreo 2 ori promotia pentru clientii de cartele prepay din toata Romania, si exista sanse destul de mici ca acest lucru sa se intample din nou, deci ar fi bine sa profitati acum de oferta existenta. Daca alegeti sa nu profitati acum de promotia celor de la Orange Romania, atunci e foarte posibil s anu mai aveti ocazia de a beneficia de o oferta similara prea curand, asa ca nu ratati ocazia de a obtine niste trafic gratuit de la operator.

Orange Romania are aceasta oferta disponibila doar pentru clientii care au o extraoptiune de 5 euro activa pentru cartela lor prepay, iar traficul este valabil pentru o perioada de o luna de zile.

This post was last modified on iun. 9, 2020, 6:40 PM 18:40

Disqus Comments Loading...