X

DACIA Duster: Modelul SPECIAL XL Asteptat de Multi Clienti

DACIA Duster este unul dintre cele mai bine vandute modele de SUV-uri din Europa, iar pentru anul 2021 sunt asteptate foarte multe schimbari pentru serie, insa poate ca printre ele vom vedea ceva interesant. Acum cativa an s-a discutat despre un model XL al DACIA Duster care ar urma sa ofere posibilitatea de a transporta pana la 7 pasageri, lucru care deocamdata nu s-a confirmat prin aparitia unei asemenea masini, dar totul este abia la inceput, deocamdata.

DACIA Duster ar putea avea modelul XL lansat la scurt timp dupa ce noul model al Lodgy isi va face aparitia, si va permte transportarea a pana la 7 pasager, asa cum ne-au spus atat de multe zvonuri din ultimele saptamani. Avand in vedere ca DACIA va lansa un model de masina care are 7 locuri pentru pasageri, n-ar fi exclus ca acea versiune XL a DACIA Duster sa isi faca aparitia mai devreme, decat mai tarziu, asa cum si sperau unii dintre clienti.

DACIA Duster: Modelul SPECIAL XL Asteptat de Multi Clienti

DACIA Duster in versiunea XL nu este acel model de Lodgy despre care am aflat abia recent, ci va fi o masina complet noua, una care va aduce pentru clienti ceva ce si-au dorit de mult, spatiu suplimentar pentru pasageri. Avand in vedere ca posibila versiune XL a DACIA Duster ar urma sa poata transporta atat de multa lume, e foarte posibil ca ea sa fie deasemenea si mai lunga, asa cum unele dintre zvonurile privind lansarea sa anuntau inca de ceva vreme.

DACIA Duster in aceasta versiune mai lunga ar putea fi si usor modernizata, ceva ce este esential pentru ca masina sa fie si atractiva pentru clientii care sunt dornici sa cumpere ceva mai mult decat util. E foarte posibil ca o buna parte din spatiul portbagajului sa fie sacrificat pentru aceasta versiune noua a DACIA Duster, daca ea va fi lansata asa cum spuneau zvonurile acum cativa ani, insa rabatarea randului suplimentar de scaune ar trebui sa faca destul loc.

DACIA Duster nu are in momentul de fata anuntata ca avad in dezvoltare o versiune XL, desi acum mai bine de un an existau zvonuri cu privire la ea, dar e de asteptat ca si pentru aceasta serie sa exist eo masina de acest gen.

This post was last modified on iun. 30, 2020, 9:59 PM 21:59

Disqus Comments Loading...