X

Telekom: ATENTIONAREA IMPORTANTA pentru Milioane de Romani

Telekom are astazi o atentionare extrem de importanta pentru milioane de romani, una de care ar trebui sa stie extrem de multa lume pentru ca vorbim despre o problema care poate afecta un numar mare de oameni. Cei de la Telekom incearca sa le arate oamenilor la ce pericole sunt expusi copiii in mediul online, internetul fiind un loc extrem de nesigur pentru cei care nu stiu cum sa “navigheze” prin partile sale mai putin prietenoase.

Telekom a facut un experiment social unic in Romania, si prin el incearca sa ne dezvaluie la ce fel de tratament pot fi supusi copiii in mediul online, parintii fiind cei care au menirea de a ii proteja de aceasta problema serioasa. Cei de la Telekom au facut si clipul video de mai jos prin care prezinta intreaga problema, si vorbim despre una destul de serioasa, care poate afecta copiii extrem de serios din punct de vedere psihic, chiar si pe termen lung.

Telekom: ATENTIONAREA IMPORTANTA pentru Milioane de Romani

Telekom aduce in discutie o problema foarte serioasa, hartuirea online, foarte multi copii, chiar si din Romania, fiind victime ale acestor practici in momentul in care se logheaza in diverse retele de socializare, insa in special pe Facebook. Telekom este si una dintre companiile care ar trebui sa contribuie la protejarea oamenilor in momentul in care devin activi in mediul virtual, unele instrumente fiind deja disponibile pentru parinti.

Telekom incearca sa ii ajute pe romani sa isi protejeze copiii pentru ca niciunul dintre cei mici sa nu devina victime ale persoanelor rau intentionate care sunt active in mediul online, dar nu intr-un mod chiar atat de prietenos. Telekom atrage atentia asupra acestei probleme intr-un moment in care alti operatori de telecomunicatii nu o fac, iar asta desi unii dintre ei au sisteme speciale care au menirea de a-i proteja pe copii.

Telekom ar trebui sa tina mult in atentia oamenilor problema aceasta, si sa o extinda la alte aspecte ale nesigurantei in mediul online, iar asta pentru ca nu doar copii pot deveni victime ale raufacatorilor care s-au mutat pe internet.

This post was last modified on sept. 10, 2020, 4:59 PM 16:59

Disqus Comments Loading...