X

LANSAREA iPhone 12 LIVE VIDEO STREAM cu Toate Noutatile

Lansarea iPhone 12 live video stream este disponibil mai sus, compania Apple avand grija in aceasta perioada sa transmita toate conferintele sale, mai ales ca nu le poate organiza in format fizic din cauza Coronavirus, astfel ca se foloseste in sfarsit de YouTube pentru a ne arata tot.

Lansarea iPhone 12 ne va aduce patru modele de telefoane noi pe care le vom putea vedea live multumita stream-ului video din Apple Park, si ne asteapta foarte multe noutati interesante, cei de la Apple pregatind multe surprize pentru toata lumea in aceasta toamna.

Lansarea iPhone 12 vine la doar o luna distanta de momentul in care Apple a lansat Apple Watch 6 si noi modele ale iPad, insa astazi vorbim despre ceva cu totul, si cu totul, special, iar asta pentru ca sunt asteptate salturi mari in ceea ce priveste performantele, dar si specificatiile.

Lansarea iPhone 12 nu ne va aduce telefoanele imediat in magazine, ci le vom putea cumpara abia peste o saptamana si jumatate din Romania, cel mai probabil, daca nu cumva stocurile sunt atat de mici si Apple va decide sa amane mai mult lansarea din tara noastra.

Lansarea iPhone 12 ar putea sa ne aduca deasemenea si disponibilitate segmentata pentru modele, adica cele standard mai repede, si cele Pro mai tarziu.

This post was last modified on oct. 13, 2020, 7:22 PM 19:22

Disqus Comments Loading...