X

DIGI Mobil: Vestea IREAL de Buna pentru MILIOANE de Clienti

DIGI Mobil nu inceteaza sa uimeasca prin deciziile care sunt luate in favoarea clientilor din toata Romania, si aceasta este o veste ireal de buna pentru milioanele dintre ei care folosesc serviciile in momentul de fata. Mai exact, cei de la DIGI Mobil sunt o companie de telefonie mobila “de buget”, adica un operator care ofera servicii la preturi foarte bune pentru clientii sai, chiar daca ele nu sunt intotdeauna de cea mai buna calitate, asa cum stiu unii clienti.

DIGI Mobil are totusi si beneficii mari cu aceste preturi mici, iar asta pentru ca multi dintre clientii sai din Romania se pot bucura in momentul de fata de internet 5G la un pret extrem de bun, cu mult sub cel perceput de alti operatori. DIGI Mobil le ofera clientilor posibilitatea de a folosi internetul 5G la pretul maxim de 5 euro pe luna, sau chiar mai putin de atat, in functie de abonamentul de telecomunciatii pe care l-au ales.

DIGI Mobil: Vestea IREAL de Buna pentru MILIOANE de Clienti

DIGI Mobil a oferit de la bun inceput posibilitatea de a ii utiliza reteaua 5G din Romania in baza acelorasi abonamente pe care le are de ani, si ani, de zile, doar ca este nevoie si de un telefon mobil compatibil cu ele. Separat de asta, DIGI Mobil nu are alte costuri suplimentare pentru clientii carei folosesc reteaua 5G, mai ales ca acestia primesc si zeci de GB de internet mobil pentru a se bucura de vitezele mari oferite de catre retea.

DIGI Mobil are si cea mai mare acoperire 5G din Romania in momentul de fata, ceea ce vine si ca o surpriza foarte mare, daca ne gandim ca infrastructura anterioara e cu mult sub cea pe care o au alti operatori de telecomunicatii. Nici reteaua 5G nu ofera cele mai bune viteze de internet din Romania, dar avand in vedere vitezele pe care le ofera DIGI Mobil in reteaua sa 5G, diferentele nu mai conteaza, multumita cifrelor foarte mari.

DIGI Mobil are si unul dintre cele mai ieftine abonamente 5G din Europa, daca nu chiar cel mai ieftin dintre toate, iar asta si pentru ca in afara Romaniei preturile pentru serviciile de telecomunicatii sunt foarte mari.

This post was last modified on oct. 28, 2020, 9:17 PM 21:17

Disqus Comments Loading...