X

Facebook Messenger: PROBLEMA Extrem de GRAVA Ascunsa in Aplicatie

Facebook Messenger are o problema foarte grava pe care mai toata lumea o ignora in momentul de fata, si asta nu e tocmai ceva bun, mai ales ca vorbim despre ceva ce se intampla constant, fara vreo modificare din partea Facebook pentru a readuce lucrurile la normal.

Facebook Messenger descarca, prin serverele Facebook, orice fel de link care e trimis prin platforma, si mai afiseaza inclusiv imagini de preview false pentru website-uri malitioase, daca ele sunt configurate pentru a arata asa ceva, generand probleme foarte mare de securitate pentru oameni.

Facebook Messenger nu protejeaza in vreun fel utilizatorii de website-urile malitioase, ci ii lasa expusi in fata acestora pentru a fi pacaliti de catre hackeri, si a avea datele furate, ceva ce nu e acceptabil din vreun punt de vedere.

Facebook Messenger are o problema atat de serioasa incat ea a fost raportata inclusiv la compania Facebook, insa din pacate ea nu a dorit sa o rezolve, spunand ca felul in care functioneaza sistemele sale este “acceptabil”, deci nu va modifica absolut nimic.

Disqus Comments Loading...