X

DACIA Logan 3: Anunt OFICIAL de ULTIMA ORA spre TOTI Romanii

DACIA Logan 3 este una dintre cele mai importante masini lansate in anul 2020 de catre producatorul de la Mioveni, iar astazi vine si un anunt de ultima ora cu privire la ele, unul foarte important. Mai exact, DACIA Logan 3 este disponibila pentur comanda si testare in Romania in momentul de fata, cei de la DACIA reusind sa trimita primele modele catre reprezentantele din tara, astfel ca oricine e interesat poate sa si vada cum se descurca noua masina.

DACIA Logan 3 poate fi comandata direct din website-ul producatorului, iar acolo puteti sa si configurati modelele in functie de ceea ce sunteti interesati sa cumparati, dar va trebui sa aveti rabdare cu livrarea. In ceea ce priveste testarea DACIA Logan 3, ei bine pe website-ul DACIA exista acum o harta cu locatiile in care noile modele de masini sunt disponibile pentru a fi conduse de catre cei care sunt interesati sa le cumpere, si ar trebui sa incepeti cautarile.

DACIA Logan 3: Anunt OFICIAL de ULTIMA ORA spre TOTI Romanii

DACIA Logan 3 a fost prezentata in toamna anului trecut, informatii cu privire la disponibilitatea pentru testare in Romania de la final de ianuarie au aparut inca de acum vreo doua saptamani. Iata ca zvonurile s-au dovedit a fi adevarate, astfel ca de acum DACIA Logan 3 poate fi testata in Romania, iar in ceea ce priveste ridicarile, la inceput de februarie ar trebui sa poata fi facut acest lucru de clienti, inclusiv achizitiile direct ale modelelor duse in reprezentante.

DACIA Logan 3 este disponibila in configuratii limitate in momentul de fata in reprezentantele din Romania, astfel ca daca veti dori sa cumparati ceva, ar fi bine sa fiti pregatiti pentru limitarile existente. In ceea ce priveste testarea e valabil acelasi lucru pentru DACIA Logan 3, iar asta pentru ca producatorul a fabricat anumite modele cu configuratiile pe care le considera ca fiind suficient de populare, deci e posibil sa nu gasiti chiar orice va doriti.

DACIA Logan 3 este disponibila pe website-ul DACIA cu toate informatiile de care aveti nevoie cu privire la achizitie, asa ca trebuie doar sa va uitati cu mare atentie la ceea ce exista pe website.

This post was last modified on ian. 28, 2021, 8:07 PM 20:07

Disqus Comments Loading...