X

Anunt al lui Raed Arafat privind Rapelul Vaccinarii anti COVID-19

Raed Arafat a facut un anunt foarte important cu privire la vaccinarea impotriva COVID-19, si asta intr-o perioada in care lumea cauta cat mai multe informatii cu privire la tot acest proces, si stie tot mai putine in legatura cu el, din pacate pentru noi.

Raed Arafat spune ca e posibil sa fie nevoie de mai multe doze de rapel pentru a putea beneficia de protectie indelungata impotriva COVID-19, asa cum se intampla in cazul gripei, dar deocamdata sunt prea putine informatii disponibile pentru a sustine o asemenea teorie.

“Vaccinul rămâne la soluția optimă. E posibil să ajungem la alte doze de rapel, la fel ca în cazul vaccinului antigripal, pentru că apar mutații care necesită noile doze. Vaccinurile reduc șansa de a face forma gravă a bolii dar continuăm și cu măsurile de distanțare și limitare a mobilității, până vom avea un număr mai mae de persoane vaccinate.

Problema este că aceste variante se răspândesc mai ușor și o persoană infectată poate infecta, la rândul ei, mai multe persoane (decât în cazul infectării cu tulpina dominantă în trecut). Asta înseamnă cazuri mai multe într-o perioadă mai mică, ceea ce duce la creșrerea presiunii pe sistemul sanitar. a declarat Raed Arafat la Antena 3.”

This post was last modified on mart. 11, 2021, 12:20 AM 00:20

Disqus Comments Loading...