X

CEC Bank: Anunt Oficial pentru Clientii din Toata Romania

CEC Bank a publicat un anunt oficial pentru toti clientii sai din toata Romania, unul despre care oricine ar trebui sa stie pentru ca vine cu o schimbare importanta care mai mult ca sigur va fi utila pentru romani. Mai exact, cei de la CEC Bank au anuntat lansarea unor facilitati noi pentru serviciile bancare de care se bucura clientii romani, acestea permitandu-le oamenilor sa trimita mai usor bani intre conturi, totul in baza unui simplu numar de telefon.

CEC Bank ii anunta pe clientii sai din toata tara a actualizat aplicatia pentru mobile banking pe care o ofera in Romania, iar aceasta are acum implementat un sistem de transferuri de bani numit AliasPay. Multumita acestuia, clientii celor de la CEC Bank pot transfera bani catre alti clienti folosind doar un numar de telefon, ceva ce ING Bank ofera de ceva vreme, si ceva ce inclusiv BANCA Transilvania are.

CEC Bank: Anunt Oficial pentru Clientii din Toata Romania

CEC Bank a implementat si ea un sistem similar cu celelalte, numit AliasPay la ea, iar clientii dornici sa o utilizeze o pot gasi direct in sectiunea pentru cereri si trimiteri de bani din cadrul aplicatiei. Ideea de a implementa un asemenea sistem pentru clientii CEC Bank este una extrem de buna, iar asta pentru ca era nevoie de o simplificare a procedurilor prin care transferurile de bani pot fi facute de catre clientii bancii din toata tara acum.

CEC Bank aduce totusi ceva in plus fata de ING Bank prin posibilitatea de a cere bani de la clienti folosind acest nou sistem, iar asta desigur ca e o veste foarte buna, pentru ca putem beneficia de trimiteri mai repede. Desigur ca totul este oferit de catre CEC Bank pentru toti clientii din Romania care au cont si folosesc aplciatia sa pentru mobile banking, deci puteti gasi totul in cadrul sau.

CEC Bank a actualizat atat aplicatia pentru iOS, cat si cea pentru Android, ambele oferind posibilitatea de a trimite bani catre alte persoane folosind doar un numar de telefon si nimic mai mult.

This post was last modified on mart. 22, 2021, 4:10 PM 16:10

Disqus Comments Loading...