X

LIDL Romania: Ce le Ofera Gratuit Clientilor la Cumparaturi

LIDL Romania este unul dintre cele mai mari lanturi de supermarket-uri din Romania in momentul de fata, avand milioane de clienti care intra in ele anual, popularitatea sa fiind in continua crestere. Anul trecut cei de la LIDL Romania au lansat o noua aplicatie speciala pentru clientii din toata tara, ea avand denumirea LIDL Plus, scopul sau fiind de a le oferi oamenilor mai multe beneficii cand vine vorba despre cumparaturile pe care le fac in toate magazinele.

LIDL Romania le ofera oamenilor o varietate de promotii prin aceasta aplicatie, ele fiind disponibile sub forma de vouchere care pot fi folosite la casa cand isi fac cumparaturile. Desi LIDL Romania ofera saptamanal vouchere de acest gen, exista totusi unele care pot fi primite gratuit de catre clienti atunci cand cumpara ceva din magazinele sale, dupa scanarea codului aplicatiei clientii putand avea afisa un talon razuibil in cadrul aplicatiei LIDL Plus.

LIDL Romania: Ce le Ofera Gratuit Clientilor la Cumparaturi

LIDL Romania le ofera clientilor prin aceste taloane gratuite posibilitatea de a primi vouchere care aduc reduceri pentru cumparaturile din magazine, sau alte oferte speciale de care ei pot profita. Ideea din spatele acestor taloane razuibile este ca toti cei care le primesc sa aiba un beneficiu in plus in magazinele LIDL Romania, beneficiu care in mod normal nu ar fi oferit de catre lantul de supermarket-uri daca n-ar fi existat aceasta platforma speciala.

LIDL Romania spune ca taloanele cu oferte au valabilitate de doar 7 zile de la razuire, in timp ce premiile pe care le ofera trebuie ridicate in termen de 3 zile din magazinele sale, dupa care oferta expira. Asta inseamna ca de fiecare data cand primiti gratuit un talon razuibil si castigati ceva prin intermediul sau, ar trebui sa va grabiti sa va ridicati premiul, sau sa cumparati produsul din oferta, altfel el va disparea destul de rapid de acolo.

LIDL Romania are mai multe detalii despre aceasta oferta disponibile direct in cadrul website-ului sau pentru toti cei interesati sa profite de aceste oferte speciale in momentul de fata.

This post was last modified on apr. 20, 2021, 9:12 AM 09:12

Disqus Comments Loading...