X

CEC Bank: Atentionare Oficiala de ULTIMA ORA Emisa Romanilor

CEC Bank a emis o atentionare oficiala de ultima pentru clientii din toata Romania, si daca te numeri printre ei, ar fi bine sa stii ce transmite banca pentru ca vorbim despre o situatie foarte importanta. Mai exact, cei de la CEC Bank au transmis astazi ca intre orele 23:30 si 05:00 in aceasta noapte vor avea loc lucrari de mentenanta care vor afecta serviciile pe care le ofera banca pentru toti clientii, si e foarte important sa stim ce se intampla acum.

CEC Bank transmite aceasta atentionare cu suficient de mult timp inainte pentru ca toti clientii sai din Romania sa aiba o perioada suficienta la dispozitie pentru a se pregati. Conform celor de la CEC Bank, lucrarile de mentenanta care vor avea loc in aceasta noapte vor afecta serviciile in baza carora au loc transferurile inter si intra bancare facute prin Mobile Banking si Internet Banking, iar in esenta nu veti putea trimite bani catre cineva prin aceste platforme.

CEC Bank: Atentionare Oficiala de ULTIMA ORA Emisa Romanilor

CEC Bank spune deasemenea ca nici constituirea si lichidarea de depozite ale clientilor bancii nu vor putea fi facute in aceasta perioada de timp, deci va trebui sa asteptati pana la finalizarea lucrarilor. Pe de alta parte, CEC Bank spune ca toti clientii sai vor putea face in continuare plati la POS-uri folosindu-si cardurile bancare, dar vor putea in acelasi timp sa foloseasca inclusiv bancomatele pentru orice fel de tranzactii au nevoie, mai putin cele intre conturi ale bancii, sau la alte banci.

CEC Bank nu a mai facut de ceva vreme lucrari de mentenanta de o asemenea anvergura, astfel ca de putine ori sunt clientii afectati de asemenea probleme, si e bine ca asta nu se intampla foarte des. Desigur ca atunci cand au loc lucrari de acest gen la CEC Bank ele sunt de lunga durata, insa partea buna este ca de aceasta data nu vor fi afectate toate serviciile bancii, ci doar unele dintre cele esentiale care ne sunt oferite.

CEC Bank ofera mai multe detalii despre aceasta situatie chair pe website-ul sau, asa ca puteti merge acolo pentru a afla toate detaliile necesare in legatura cu ceea ce se va intampla la noapte.

This post was last modified on iun. 30, 2021, 6:07 PM 18:07

Disqus Comments Loading...