X

Samsung GALAXY S22: Vestile Grozave pentru Fanii Samsung

Samsung GALAXY S22 este urmatoarea generatie de telefoane mobile la care lucreaza de ceva vreme compania coreeana, iar astazi vin si o serie de vesti grozave pentru cei care asteapta cu mare interes aparitia noilor modele. Mai exact, astazi aflam despre faptul ca procesul de dezvoltare al seriei Samsung GALAXY S22 este atat de avansat incat au fost dezvaluite inclusiv numele de cod pe care viitoarele produse urmeaza sa le aiba.

Samsung GALAXY S22 este pregatit pentru cei de la Samsung pentru lansare undeva in prima parte a anului 2022, la cam un an distanta de modelele care au fost lansate anul acesta, deci e destul de normal ca procesul de dezvoltare sa fie avansat. Conform celor mai recente zvonuri, numele de cod pentru seria Samsung GALAXY S22 sunt SM-S901x, SM-S906x si SM-S908x, ele corespunzand pentru modelul normal, cel Plus, dar si cel Ultra, din serie.

Samsung GALAXY S22: Vestile Grozave pentru Fanii Samsung

Samsung GALAXY S22 ar trebui sa fie deja in faza de testare interna la compania Samsung si unii dintre partenerii sai, iar din toamna ar trebui sa treaca la faza de testare publica pentru a se vedea cum functioneaza in conditii reale de utilizare. Pe final de an primele unitati ale Samsung GALAXY S22 vor ajunge si la operatorii de telecomunicatii din toata lumea pentru teste, iar in ianuarie ar trebui sa aiba loc lansarea noii serii pentru toti fanii.

Samsung GALAXY S22 va veni cu foarte multe noutati pe partea de componente internet, o buna parte dintre cele actuale urmand a fi inlocuite cu altele noi, in special procesorul, camera, bateria, mediile de stocare internet. Separat de acestea nu este exclus sa vedem si alte surprize pregatite pentru seria Samsung GALAXY S22 de catre compania coreeana, dar deocamdata nu se stiu chiar atat de multe in legatura cu ceea ce putem astepta de la ea.

Samsung GALAXY S22 urmeaza sa fie lansat in ianuarie pentru clienti, iar vanzarile ar trebui sa inceapa fie la finalul acelei luni, fie la inceputul lunii februarie, nefiind deocamdata stabilite planurile finale.

This post was last modified on aug. 1, 2021, 9:31 AM 09:31

Disqus Comments Loading...