X

Lviv Tintit de Artileria Armatei Ruse in Aceasta Dimineata

Lviv a fost tinta artileriei ruse in aceasta dimineata, iar asta pentru ca o zona din apropierea aeroportului orasului a fost lovita de catre rachete, primarul orasului spunand ca nu ar fi vorba despre aeroport in sine, ci despre o zona din vecinatatea sa, dar chiar si asa, e clar ca situatia devine tot mai complicata.

Lviv se afla la mai putin de 50 de kilometri de granita Ucrainei cu Polonia, astfel ca orice fel de atacuri in aceasta zona reprezinta o problema foarte serioasa pentru tara aliata NATO, dar era de asteptat ca Rusia sa isi indrepte atentia si spre acest oras important din vestul Ucrainei, in care inca se mai afla unele ambasade.

“Rachete rashist au lovit zona din apropierea aeroportului din Lviv. Nu pot spune încă adresa în timp real, dar cu siguranță nu este un aeroport. Geamurile din clădirile ATP-1 nostru sunt avariate. Situația de la fața locului este în curs de clarificare și va fi publicată ulterior. Aveți grijă, urmați instrucțiunile în caz de alarmă de aer și nu distribuiți fotografii de la locul bombardării. a declarat primarul orasului Lviv.”

This post was last modified on mart. 18, 2022, 8:37 AM 08:37

Disqus Comments Loading...