X

DIGI RCS & RDS: IMPORTANTA Hotarare Oficiala Anuntata Milioanelor de Romani

DIGI RCS & RDS a publicat astazi o informare oficiala extrem de importanta prin care ii anunta pe romani ce ofera special incepand chiar de acum, si surprinde din toate punctele de vedere cu decizia pe care a dezvaluit-o chiar acum. Vorbim despre o masura a celor de la DIGI RCS & RDS cu privire la portarea in cadrul retelei sale de telecomunicatii mobile din Romania, iar asta pentru ca ofera mai multe luni de reducere.

DIGI RCS & RDS spune ca ofera nu mai putin de 8 luni de reducere de 50% pentru abonamentele de telefonie mobila pe care le activeaza clientii din Romania, deci in esenta vorbim despre 4 luni de gratuitate pentru ele. Desi DIGI RCS & RDS are cam constant oferte de portare in Romania, cea de acum este una dintre cele mai bune avute de catre companie in afara celor de Black Friday, care n-au prea avut egal in rest.

DIGI RCS & RDS: IMPORTANTA Hotarare Oficiala Anuntata Milioanelor de Romani

DIGI RCS & RDS si-a facut o politica din a avea in mod constant oferte grozave pentru portare in propria retea, ceva ce nu vedem la prea multi operatori de telecomunicatii, insa iata ca exista si vesti bune pentru romanii care cauta o oferta de acest gen. 8 luni de reducere de 50% pentru abonamentul de telefonie e ceva ce mai mult ca sigur foarte multi oameni si-ar dori, dar e bine sa stiti ca trebuie sa incheiati abonamente pentru minim 24 de luni.

DIGI RCS & RDS impune aceasta obligatie pentru oricine vrea sa incheie un abonament de telecomunicatii in momentul de fata, asa ca e important sa nu uitati ca exista obligatia sa platiti 24 de luni pentru abonament pentru a beneficia de reducere. Aceasta masura este aplicata inclusiv la alte promotii pe care DIGI RCS & RDS le deruleaza in mod constant in Romania, asa ca pentru multa lume ea nu vine ca vreo surpriza foarte mare.

DIGI RCS & RDS are pe website-ul sau mai multe informatii cu privire la aceasta oferta speciala, asa ca daca aveti nevoie de ele, stiti unde trebuie sa mergeti pentru a afla tot ceea ce ar trebui sa stiti chiar acum.

This post was last modified on iun. 22, 2022, 12:09 PM 12:09

Disqus Comments Loading...