X

Avertizarea CEC Bank cu un Anunt Ingrijorator pentru Clientii din Romania

CEC Bank a emis o avertizare pentru toti clientii din Romania astazi, si incearca sa aduca in atentia tuturor oamenilor ceva ce ar trebui sa stie toata lumea, iar asta pentru ca ne prezinta un pericol foarte serios pe care nu ar trebui sa il ignoram, mai ales ca el are legatura cu magazinele online.

CEC Bank prezinta in mesajul de mai jos un mesaj fals pe care unii oameni il pot primi prin SMS, si prin care li se spune ca au de primit o anumita livrare de la cineva, fara a se specifica foarte clar cine, si ca trebuie sa intreprinda o anumita actiune pentru a fi siguri ca primesc respectiva expeditie acum.

In general, aceste SMS-uri contin link-uri catre website-uri malitioase, sau catre aplicatii malitioase, iar CEC Romania ne recomanda sa fim extrem de vigilenti si sa nu facem tot ceea ce ni se cere, iar asta pentru ca exista riscul foarte serios sa devenim victima unui atac de tip phishing.

CEC Romania nu este singura banca din Romania de la care vedem mesaje de acest gen, iar asta pentru ca mai toate ne recomanda sa fim extrem de vigilenti pentru a nu cadea in plasa hackerilor care creeaza aceste atacuri periculoase, si care vor sa obtina datele noastre personale pentru a ne fura si banii.

E important să fii atent la ce comanzi online și la ce metode de curierat alegi. Ține minte: pentru coletele pierdute nu trebuie să plătești taxe noi.

This post was last modified on sept. 7, 2022, 11:53 AM 11:53

Disqus Comments Loading...