X

WhatsApp Dezvaluie o URIASA Schimbare pentru iPhone si Android

WhatsApp se pregateste in sfarsit sa lanseze schimbarea mult asteptata pentru telefoanele iPhone si Android din intreaga lume, una pe care peste 2 miliarde de oameni o cer de ani de zile, iar intr-un final iata ca lucrurile se schimba in bine pentru noi, chiar daca a durat atat de mult ca acest lucru sa fie realizat.

WhatsApp a decis intr-un final sa lanseze in versiune beta o functie care ne permite sa interconectam contul din cadrul platformei cu un al doilea telefon mobil, separat de cel initial in cadrul caruia am activat contul initial, iar asta este o foarte mare schimbare pe care o vedem intr-un final oferita.

Dupa cum puteti vedea si in imaginea de mai jos, cei de la WhatsApp Messenger au decis sa implementeze aceasta modificare pentru Android, deocamdata, asa cum s-a intamplat si cu lansarea optiunii de a interconecta conturile cu o tableta Android, schimbarea in sine fiind una foarte, foarte buna.

WhatsApp Messenger ne va oferi aceasta optiune direct din meniul prin care putem interconecta alte dispozitive la contul nostru, deci procesul in sine va fi unul cat se poate de simplu, dar si de familiar, in raport cu ceea ce faceam oricum in cadrul aplicatiei de mesagerie pana in acest moment.

WhatsApp lucreaza de foarte multa vreme la aceasta modificare majora pe care foarte multa lume o asteapta de atatia, si atatia, ani de zile, asa ca va fi interesant de vazut ce fel de experienta ne va fi oferita de catre platforma de mesagerie in momentul in care totul va fi oferit in mod oficial pentru noi.

This post was last modified on nov. 13, 2022, 11:00 AM 11:00

Disqus Comments Loading...