X

Volodimir Zelenski Anunta Probleme Majore cu Electricitatea in Ucraina

Volodimir Zelenski anunta existenta unor probleme majore cu furnizarea de electricitate in Ucraina din cauza bombardamentelor care au fost facute de catre Rusia in ultimele zile, iar asta pentru ca milioane de oameni raman in continuare fara curent electric in diverse regiuni ale tarii, din pacate.

Volodimir Zelenski vorbeste deasemenea si despre discutiile pe care le-a avut cu presedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, ele ducand la prelungirea acordului in baza caruia sunt transportate cereale din Ucraina catre tarile din intreaga lume care au nevoie de ele.

“Pe parcursul întregii zile, lucrătorii energetici au lucrat la restabilirea posibilității tehnice normale de alimentare cu energie electrică. Datorită acestui fapt, astăzi există mult mai puține opriri de urgență.

Începând de seară, în majoritatea zonelor în care întreruperile continuă, erau în vigoare programe orare de stabilizare. Opririle de urgență au fost folosite într-o măsură mai mare în Odesa și Kiev.

Situația dificilă cu alimentarea cu energie persistă în total 17 regiuni și capitală. Regiunea Kiev și Kiev, Regiunea Odesa, Vinnița și Ternopil sunt foarte dificile…

În Kherson, astăzi au fost deschise puncte speciale – Puncte de invincibilitate. Primele două vor fi mai multe.

În timp ce electricitatea este restabilită în oraș, oamenii își pot încărca telefoanele, se pot încălzi, pot bea ceai și pot primi ajutor. Au dezvoltat comunicarea acolo, există starlinks…

Știm că este foarte greu pentru oameni, pentru că ocupanții au distrus totul înainte de a fugi. Dar vom conecta totul, vom restaura totul.

Împreună cu președintele Turciei Recep Tayyip Erdogan au felicitat continuarea acordului de cereale. Mulțumim că ne susțineți inițiativa #GraindinUcraina. Ucraina va rămâne un garant al stabilității alimentare. Am vorbit și cu Recep Tayyip Erdoğan despre securitate și cooperare energetică.”

This post was last modified on nov. 18, 2022, 11:31 PM 23:31

Disqus Comments Loading...