X

Primele Aeronave AWACS ale NATO au Aterizat in Romania Astazi

Primele aeronave AWACS ale NATO au aterizat astazi in Romania, ele fiind trimise de catre SUA in Romania pentru a face monitorizare mai atenta a razboiului din Ucraina, si asta inseamna mai multa protectie inclusiv pentru tara noastra.

MApN explica mai jos si ce inseamna o aeronava AWACS a NATO, ele fiind folosite de foarte multa vreme pentru monitorizarea foarte multor zone de pe glob, si mai jos puteti vedea imaginile inregistrate astazi.

Live: la Baza 90 Transport Aerian tocmai a aterizat o aeronavă AWACS (Airborne Warning and Control System), din cadrul Forței Aeropurtate a NATO de Avertizare Timpurie și Control, în contextul aplicării măsurilor de întărire a posturii defensive a Alianței în regiunea Mării Negre.

Ce este o aeronavă AWACS NATO ?

Aeronave AWACS (Airborne Warning and Control System) din cadrul Forței Aeropurtate a NATO de Avertizare Timpurie și Control (NATO Airborne Early Warning & Control Force – NAEW&C) cu baza permanentă la Geilenkirchen, Germania, vor ateriza marți, 17 ianuarie, în Baza 90 Transport Aerian din Otopeni, în contextul aplicării măsurilor de întărire a posturii defensive a Alianței în regiunea Mării Negre.

Dacă vreți să aflați mai multe despre ce înseamnă AWACS, urmăriți video de mai jos!

This post was last modified on ian. 17, 2023, 3:34 PM 15:34

Disqus Comments Loading...