X

Marcel Bolos Anunta Oficial Romanii despre Deciziile IMPORTANTE Luate Oficial

Marcel Bolos a facut un nou anunt foarte important de ultima ora prin care ii informeaza in mod oficial pe romanii din intreaga tara in legatura cu o serie de decizii extrem de importante luate ca parte a Politicii de Coeziune pana in 2027, si mai jos puteti vedea exact ceea ce se intampla in aceasta situatie.

Marcel Bolos anunta foarte multe investitii de miliarde de euro de care romanii vor putea beneficia, iar asta pentru ca banii pe care Comisia Europeana ii ofera vor fi disponibili pentru investitii extrem de importante in mai multe regiuni ale tarii noastre in cursul urmatorilor ani de zile.

“Nu se întâmplă deseori în viață să ai șansa unui nou început. Iar când această șansă vine la pachet cu șevalet, pensulă fină, pânză și unele dintre cele mai frumoase culori, ești dator să pictezi așa cum poți tu mai bine. Mai ales că ai în spate și lecții despre cum să îmbini compoziția cromatică pentru ca rezultatul să fie unul cu care Luchian sau Grigorescu s-ar mândri. Pentru că marele suflet românesc revelator nu este nicidecum efemer.

Este o presiune importantă pe umeri, dar este portretizarea oportunității istorice de investiții pe care Politica de Coeziune 2021-2027 ne-o pune la dispoziție prin intermediul bugetului de 46 de miliarde de euro. Fie că sunt proiecte de infrastructură atât de necesare pentru dezvoltare pe termen lung, fie că sunt investiții pentru marile servicii publice educație și sănătate.

Fie că este continuarea parteneriatului cu mediul de afaceri sau investițiile în resursele umane, toate acestea sunt componente din tabloul nostru: #RomâniaViitorului. Vă puteți face o imagine despre aceasta, citind 𝐂𝐚𝐫𝐭𝐞𝐚 𝐏𝐨𝐥𝐢𝐭𝐢𝐜𝐢𝐢 𝐝𝐞 𝐂𝐨𝐞𝐳𝐢𝐮𝐧𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟏-𝟐𝟎𝟐𝟕, pe care am lansat-o cu ocazia vizitei comisarilor europeni Elisa Ferreira și Nicholas Schmit în România. O găsiți atașată în comentarii.

Comisarul european pentru coeziune și reforme, Elisa Ferreira, comisarul european pentru locuri de muncă și drepturi sociale, Nicolas Schmit, ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Marcel Boloș și ministrul Muncii și Solidarității Sociale, Marius Budăi, au participat astăzi alături de alți oficiali români și europeni, precum și de reprezentanți ai autorităților locale din Iași – președintele Consiliului Județean Costel Alexe și primarul municipiului Iași, Mihai Chirică, la evenimentul de lansare a Politicii de Coeziune 2021 – 2027 care a avut loc la Palatul Culturii din Iași.

Cu această ocazie, au fost prezentate investițiile de 46 miliarde euro cuprinse în Politica de Coeziune, care sunt stabilite pe baza analizei decalajelor și a rezultatului procesului de cartografiere a infrastructurii, serviciilor și nevoilor, inclusiv la nivel microregional, și cuprind domenii precum creșterea competitivității economice și a nivelului de digitalizare, modernizarea sistemului de sănătate, dezvoltarea infrastructurii de transport, ocuparea forței de muncă, tranziția către o economie verde, combaterea sărăciei, pescuit și acvacultură durabile.”

This post was last modified on apr. 5, 2023, 9:50 PM 21:50

Disqus Comments Loading...