X

LIDL: Vestile IMPORTANTE pentru Clientii din Romania, ce Trebuie sa Stie

LIDL ii anunta in mod oficial pe clientii din toata Romania in legatura cu ceva ce multi nu au stiut, si despre care ar trebui sa stie, iar asta pentru ca a hotarat sa ofere in tara noastra posibilitatea de a comanda si ridica anumite tipuri de produse din oricare dintre magazinele din toata tara, pentru o perioada limitata de timp.

LIDL explica mai jos faptul ca optiunea Click & Pick pentru LIDL Plus este disponibila pana in data de 4 iunie in Romania, iar multumita ei putem sa comandam si sa ridicam produsele de mai jos din oricare dintre magazinele din tara noastra, si desigur ca totul este oferit doar pentru o perioada extrem de limitata de timp.

Ideea din spatele serviciului Click & Pick a celor de la LIDL Romania este de a ne oferi optiunea de a cumpara rapid anumite tipuri de produse voluminoase, care ar fi greu de achizitionat direct din magazine, dar care sunt totusi vandute la preturi surprinzator de bune, pentru aceste tipuri de produse, in comparatie cu ofertele altor magazine.

LIDL Romania are acest serviciu disponibil exclusiv pentru clientii LIDL Plus, astfel ca trebuie sa va faceti un cont in aceasta platforma in prealabil, altfel nu veti avea posibilitatea de a beneficia de absolut nimic, dar contul vine cu diverse alte beneficii oferite exclusiv in aceasta platforma de fidelizare a companiei.

Prin opțiunea Click & Pick din aplicația #LidlPlus, poți rezerva și ridica din magazine produsele favorite din campanie, urmând pașii de mai jos: adaugă produsele în coș; confirmă rezervarea; verifică statusul comenzii; ridică și plătește în magazinul ales. Campania are loc în perioada 15.05 – 04.06.2023, iar aici poți vedea toate detaliile:

This post was last modified on mai 15, 2023, 11:47 PM 23:47

Disqus Comments Loading...