X

Ucraina Anunta o Noua Ofensiva in Apropiere de Bahmut, ce Avansuri a Inregistrat Armata

Ucraina a anuntat o noua operatiune ofensiva in apropiere de Bahmut, iar armata tarii a reusit sa faca inclusiv avansuri in teritoriile ocupate de catre Rusia, ceea ce desigur ca reprezinta o veste extrem de buna, mai ales ca aceasta operatiune era asteptata de foarte multa vreme, de catre multa lume.

Ucraina a primit foarte multa tehnica militara, dar si munitie, pentru ca ofensiva pregatita in diverse regiuni ale tarii sa aiba succes, iar acum vede ca langa Bahmut lucrurile merg bine, pentru inceput, dar ramane de vazut ce se va intampla in perioada urmatoare, si cat de mult teritoriu va putea fi eliberat.

„Forțele ucrainene intră în ofensivă lângă Bakhmut. Ministrul adjunct al apărării, Hanna Maliar, a raportat pe 7 iunie că forțele ucrainene au intrat în ofensivă lângă Bakhmut, făcând avansuri cuprinse între 200 și 1.100 de metri. Generalul colonel Oleksandr Syrskyi a mai spus că forțele ucrainene înaintează pe flancurile rusești lângă Bakhmut și că forțele rusești pierd teren.”

This post was last modified on iun. 7, 2023, 7:44 PM 19:44

Disqus Comments Loading...

Aceasta pagina web foloseşte cookie-uri pentru a imbunatati experienta de navigare si a asigura functionalitati aditionale! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Despre Cookies.