X

BCR Romania: Vestile INCREDIBILE Oficiale de ULTIM MOMENT pentru Clienti, ce da Gratis

BCR Romania, una dintre institutiile financiare cele mai mari din Romania la ora actuala, a decis sa aduca in atentia clientilor din tara o serie de vesti incredibile oficiale de ultim moment, iar asta pentru ca a luat o serie de masuri foarte bune. Cei de la BCR Romania au decis sa le ofere clientilor din toata Romania posibilitatea de a se bucura de o oferta speciala prin care se returneaza bani pentru cumparaturile facute folosind cardurile de credit.

BCR Romania explica faptul ca pana la 3.000 de LEI pe an pot fi returnati catre clientii din Romania de catre banca, iar asta in conditiile in care vorbim despre bani care vin in baza cumparaturilor care sunt facute de catre romani. BCR Romania spune ca, in baza acestei campanii speciale, le poate returna clientilor din Romania pana la 300 de LEI pe luna pentru cumparaturile facute folosind cardurile de credit, sau pana la 3.000 de LEI pe an, insa exclusiv in baza cheltuielilor lor.

BCR Romania: Vestile INCREDIBILE Oficiale de ULTIM MOMENT pentru Clienti, ce da Gratis

BCR Romania desfasoara aceasta campanie pentru oricare dintre clientii din toata Romania care au carduri de credit active in momentul de fata, deci daca aveti doar un card de debit, nu va fi posibil sa participati la tot si e bine sa stiti asta. Desigur ca separat de acesti bani returnati de catre cei de la BCR Romania, este in desfasurare si o alta campanie prin care sunt oferite premii pentru cei care folosesc cardurile de credit pentru cumparaturile obisnuite.

BCR Romania da sute de telefoane mobile si bani pentru fonduri de rezerva, excursii si chiar 2 studiouri la mare, astfel ca exista numai motive serioase pentru a participa la aceasta promotie, disponibila o perioada limitata de timp. Desigur ca trebuie sa va uitati cu mare atentie la toate conditiile de participare, pentru a vedea daca le indepliniti, sau nu, iar asta deoarece respectarea regulamentului de participare este extrem de importanta acum.

BCR Romania nu este nici singura banca la care sunt active promotii de acest gen in aceasta perioada, asa ca daca sunteti interesati sa participati si altundeva ar fi bine sa o faceti, cat timp mai aveti posibilitatea.

This post was last modified on mart. 28, 2024, 9:51 PM 21:51

Disqus Comments Loading...