X

Masurile ELECTRICA Oficiale foarte IMPORTANTE cu Aplicare pentru Toti Clientii din Romania

Electrica, marele furnizor de energie electrica si gaze naturale din Romania, pe a carui distributie de energie electrica se bazeaza milioane de romani din toata tara in momentul de fata, a luat si o serie de masuri majore. Vorbim despre decizii ale celor de la Electrica, prin care se vor monta sisteme inteligente de masurare a consumului de energie electrica in toata tara, astfel incat romanii sa plateasca sume cat mai exacte pentru consumul pe care il inregistreaza.

Electrica explica pe website-ul sau faptul ca, pana in cursul anului 2028 intentioneaza sa implementeze aceste sisteme de masurare inteligenta a consumului de energie electrica pentru toate zonele in care activeaza. Vorbim despre o decizie pe care cei de la Electrica o pun in practica in mod segmentat, pana in anul 2028, in toate regiunile in care se face furnizarea energiei electrice, iar pe website-ul sau exista detalii cu privire la acest plan.

Masurile ELECTRICA Oficiale foarte IMPORTANTE cu Aplicare pentru Toti Clientii din Romania

Electrica are peste 3.9 milioane de clienti in toata Romania la ora actuala, iar o buna parte dintre ei beneficiaza deja de sisteme inteligente de masurare a furnizarii de energie electrica, astfel ca romanii ar trebui sa aiba facturi cat mai exacte. In momentul de fata, pe website-ul celor de la Electrica sunt listate doar zonele Transilvania Sud si Nord, plus Muntenia Nord, in ceea ce priveste implementarea sistemelor de masurare inteligenta, dar se va face si in altele.

Electrica anuntase recnet, prin directorul sau general, planul de a monta peste 1 milion de dispozitive de acest gen in perioada urmatoare in Romania, astfel ca e posibil ca planul sa fie schimbat si ceva mai accelerat, decat apare pe website. Mai mult decat atat, Electrica are in plan sa faca si alte investitii foarte importante pentru a imbunatati serviciile de care se bucura clientii din toata ROmania, inclusiv in ceea ce priveste monitorizarea exacta a consumului.

Electrica are pe website-ul sau detalii importante cu privire la felul in care ar trebui sa fie facute toate aceste implementari, asa ca ramane doar sa vedem de cat timp va fi nevoie pentru ca totul sa fie realizat de companie.

This post was last modified on apr. 18, 2024, 9:26 PM 21:26

Disqus Comments Loading...