X

Informatiile ELECTRICA Oficiale de ULTIM MOMENT, care Acopera Clienti din Toata Romania

Electrica, de departe cel mai mare furnizor de servicii de energie electrica si gaze naturale din Romania, deservind aproape 4 milioane de clienti in momentul de fata, a decis sa publice o serie de informatii foarte importante. Dupa cum puteti vedea inclusiv pe website-ul celor de la Electrica, vorbim despre o serie de informatii foarte importante care acopera clientii din toata Romania, iar asta pentru ca in atentia noastra sunt aduse detalii despre intreruperi.

Electrica a actualizat din nou hata cu intreruperile existente in cadrul retelei sale de ddistributie a energiei electrice, operata de catre DEER, subsidiara companiei, iar in cadrul ei sunt detaliate toate problemele intalnite in tara. Puteti vedea in cadrul acestei harti, atat intreruperile programate, cat si pe cele accidentale, toate fiind listate de catre companie, pentru a ni se aduce in atentie situatia reala intalnita la invelul intregii tari in momentul de fata.

Informatiile ELECTRICA Oficiale de ULTIM MOMENT, care Acopera CLienti din Toata Romania

Electrica nu are incidente accidentale in toate judetele din tara, existand anumite zone unde exista doar intreruperi programate in curmatoarea perioada, deci furnizarea de energie electrica se desfasoara normal. Chiar si in aceste conditii, putem sa vedem foarte clar cand anume urmeaza sa fie intrerupta furnizarea de energie electrica, in care dintre zone, dar si in care dintre ore, astfel incat sa ne putem face o idee clara cu privire la situatie.

Electrica ofera timpi estimativi pentru revenirea la normal in ceea ce priveste furnizarea de energie electrica, acolo unde exista intreruperi, de orice fel, asa ca putem sa ne facem o idee cu privire la cum va sta situatia in realitate. Desigur ca este foarte posibil ca intreruperile sa dureze mai mult, asa ca este important sa avem in vedere acest lucru, deoarece Electrica nu are cum sa rezolve chiar orice fel de probleme in orice fel de conditii, lucru cunoscut de multa lume.

Electrica actualizeaza in mod regulat hartile sale cu informatii despre incidentele si intreruperile pe care le inregistreaza la nivelul intregii tari, asa ca oricand pot aparea informatii noi despre care trebuie sa stim.

This post was last modified on apr. 21, 2024, 11:28 AM 11:28

Disqus Comments Loading...