X

Formula 1: Lewis Hamilton Vizat de CRITICI Oficiale de ULTIM MOMENT ale Mercedes dupa MP al Chinei

Formula 1 il pune din nou pe Lewis Hamilton in centrul atentiei, iar asta pentru ca pilotul britanic este vizat de o serie de critici oficiale de ultim moment ale Mercedes, dupa Marele Premiu al Chinei, iar asta in conditiile in care masina echipei nu s-a comportat conform asteptarilor, iar seful acesteia, Toto Wolff, nu s-a sfiit sa il critice pe pilot.

Formula 1 este un sport in care echipe contribuie impreuna pentru castigarea curselor, iar Lewis Hamilton este criticat din cauza faptului ca ar fi cerut unele modificari pentru masina Mercedes, care ar fi generat problemele cu performantele pe care aceasta le-a avut in timpul cursei, si criticile vin in mod surprinzator inainte ca pilotul sa plece la Ferrari.

Formula 1 l-a avut pe Lewis Hamilton ca un favorit al fanilor, dar si un protejat al Mercedes, insa acum ca pilotul va pleca spre Ferrari, situatia se schimba, iar criticile incep sa fie indreptate chiar si spre el, spre surprinderea nimanui, mai ales ca sansele sale de a castiga titlul de campion anul acesta sunt, practic, inexistente in momentul actual.

“Acum puteți găsi un motiv pentru care a fost așa, dar cu siguranță am pus mașina în locul greșit. Acesta a fost, de asemenea, ceva în care Lewis a stabilit o direcție de dezvoltare care a fost atât de greșită încât mașina nu a trecut. Nu facea vreun progres cu aceste anvelope.

A fost un mic moment culminant cu locul doi în cursa de sprint, dar performanța nu este acolo. Ne putem continua să ne spunem că au fost momente stralucite în weekend, dar trebuie să facem un pas in fata. Vom aduce ceva nou la Miami.”

This post was last modified on apr. 23, 2024, 12:13 PM 12:13

Disqus Comments Loading...