X

Problemele ELECTRICA si Anunturile Oficiale de ULTIM MOMENT in Atentia Romanilor

Electrica, cel mai mare furnizor de servicii de energie electrica pentru aproape 4 milioane de romani din toata tara, pune in atentia imediata a clientilor din Romania, informatii oficiale de ultim moment cu privire la problemele din tara. Vorbim despr eo actualizare nou a hartii cu privire la incidentele legate de intreruperea furnizarii cu energie electrica a judetelor din Romania, problemele fiind unele destul de serioase pentru multi dintre clientii romani.

Electrica afiseaza in cadrul hartii sale, incidente multiple in aproape toate judetele din Romania, semn ca exista o situatie nu tocmai buna in multe locatii, mai ales ca exista si intreruperi accidentale la care inca se lucreaza. Cei de la Electrica au conceput harta de incidente pentru a afisa informatii cu privire la intreruperile programate, sau accidentale, in furnizarea de energie electrica, dar in fiecare judet exista diverse tipuri de incidente de acest gen.

Problemele ELECTRICA si Anunturile Oficiale de ULTIM MOMENT in Atentia Romanilor

#image_title

Electrica imparte fiecare tip de incident in functie de motivul din cauza caruia exista intreruperea respectiva, iar din pacate in mai toate judetele exista intreruperi accidentale in momentul de fata, care necesita perioade destul de indelungate de rezolvare. Partea buna este ca Electrica afiseaza inclusiv informatii cu privire la perioada in cadrul careia ar trebui sa fie rezolvate aceste incidente, astfel ca stim in timp util cat va dura pana cand totul revine la normal.

Electrica a creat harta de pe website-ul sau pentru a ii ajuta pe clientii din toata Romania sa afle in timp util ce se intampla din cauza problemelor legate de furnizarea serviciilor de energie electrica si cat dureaza rezolvarea lor. Desigur ca toate datele sunt estimative, astfel ca rezolvarea unei anumite probleme, ar putea dura mai mult decat se anticipeaza si ar trebui sa fim 100% pregatiti pentru acest lucru, asa cum este si normal in situatii de acest gen.

Electrica incearca sa le ofere tuturor clientilor doar cele mai bune experiente cat vine vorba despre serviciile sale, asa ca de multe ori incearca sa isi respecte termenele privind rezolvarea problemelor.

This post was last modified on apr. 26, 2024, 6:33 PM 18:33

Disqus Comments Loading...