X

Marcel Bolos: Anunturile Oficiale de ULTIM MOMENT privind Recordurile Stabilite de Fidelis

Ministrul Finanțelor, Marcel Bolos, anunta ca ultima ediție a programului de titluri de stat Fidelis a stabilit noi recorduri. Aceasta ediție, cea de-a șaisprezecea, a reușit să atragă cea mai mare sumă de investiții, cel mai mare număr de investitori-donatori, și, de asemenea, cea mai mare sumă investită de către donatori.

Marcel Bolos a evidențiat câteva aspecte cheie care s-au remarcat în mod constant în ultimele ediții, stabilind noi standarde pentru investițiile în titluri de stat. Unul dintre cele mai notabile aspecte este creșterea gradului de conștientizare a avantajelor investirii economiilor în rândul românilor.

De asemenea, ministrul s-a declarat încântat de menținerea încrederii investitorilor față de capacitatea guvernului de a oferi instrumente financiare avantajoase și de contribuția semnificativă la dezvoltarea pieței locale de capital. Un alt punct de referință menționat de Bolos este consolidarea spiritului solidar al comunității de donatori-investitori, aspect ce a fost subliniat și prin colaborarea cu Rock FM și Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, pentru promovarea acestei inițiative.

Această ediție a titlurilor de stat Fidelis nu numai că a dovedit viabilitatea instrumentului financiar ca formă de economisire, dar a și subliniat rolul crucial al solidarității în cadrul comunității, accentuând importanța colaborărilor pentru susținerea cauzelor umanitare și salvarea de vieți.

Prin succesul său remarcabil, programul Fidelis continuă să joace un rol important în educarea financiară a publicului larg și în susținerea inițiativelor de binefacere, consolidându-și poziția ca o componentă stabilă și de încredere a pieței de capital din România.

This post was last modified on apr. 26, 2024, 6:32 PM 18:32

Disqus Comments Loading...