X

BANCA Transilvania: Masurile Oficiale de ULTIM MOMENT Impuse Saptamana Aceasta Clientilor din Romania

BANCA Transilvania, cea mai mare banca comerciala din Romania si Europa de Sud-Est, anunta in mod oficial masurile pe care a decis sa le puna in aplicare pentru toata Romania incepand cu zilele urmatoare, iar asta pentru ca urmeaza Paste 2024. Programul BANCA Transilvania pentru 1 mai si Paste 2024 a fost publicat in mod oficial de catre banca, iar dupa cum puteti vedea si mai jos, vorbim despre zile libere fix atunci cand se astepta toata lumea la acest lucru.

BANCA Transilvania ne spune in mod oficial faptul ca, in data de 1 mai vor fi deschise doar unitatile din centrele comerciale din Romania, iar asta numai intre orele 12:00 si 18:00, astfel ca daca aveti de rezolvat o problema, sau vreti sa cereti informatii, aveti timp limitat. BANCA Transilvania spune ca in 2 mai programul de lucru va fi cel obisnuit in toata tara, deci agentiile sale vor fi deschise din nou, asa cum este si normal, deci nu trebuie sa ne facem griji.

BANCA Transilvania: Masurile Oficiale de ULTIM MOMENT Impuse Saptamana Aceasta Clientilor din Romania

BANCA Transilvania spune ca pe 3 mai va exista deasemenea program limitat pentru agentiile sale, cele din centrele comerciale fiind deschise exclusiv intre orele 12:00 si 18:00, astfel ca nu veti putea face nimic altceva intre alte ore, sau oriunde altundeva. Pe data de 4 mai, BANCA Transilvania va avea program normal exclusiv in agentiile dintre centrele comerciale, care oricum e limitat in zilele de sambata, deci se va aplica ceea ce stiati si pana acum.

BANCA Transilvania nu va avea vreo agentie deschisa pe 5mai, indiferent unde se afla acestea, prima zi de Paste 2024 fiind sarbatorita de catre toti angajatii, dar acest lucru se intampla in fiecare an, asa ca nu vorbim despre vreo noutate aici. BANCA Transilvania spune ca pe 6 mai agentiile sale din centrele comerciale vor avea program redus, deci veti putea merge pentru a cere ajutor cu o varietate de probleme, dar numai intre orele 12:00 si 18:00.

BANCA Transilvania ne recomanda sa ne uitam cu foarte mare atentie la programul pe care-l au centrele comerciale inainte de a decide sa mergem intr-una dintre agentiile sale, iar asta pentru ca unele e posibil sa nu fie deschise in aceasta perioada de timp.

This post was last modified on mai 2, 2024, 6:16 PM 18:16

Disqus Comments Loading...