X

HP Lanseaza un Nou Laptop OMEN si Noi Produse din Gama HyperX

HP continuă să își extindă și să își perfecționeze portofoliul de gaming pentru a satisface nevoile tuturor jucătorilor. Noul laptop de gaming OMEN 17 e proiectat pentru gamerii care preferă ecrane mai mari și care joacă mai multe roluri – fie că e vorba de un creator de conținut sau de un student pasionat, oferind performanțe excelente și imagini de înaltă calitate. De asemenea, HP lansează mouse-ul wireless de gaming HyperX Pulsefire Haste 2 Core și HyperX Cloud MIX Buds 2.

Noul OMEN 17 oferă:

  • Imagini imersive: Laptopul oferă o experiență de joc rapidă și interactivă cu un ecran QHD opțional de 17,3″, rată de refresh de 48-240 Hz VRR, timp de răspuns de 3 ms și tehnologie de afișare IPS1.
  • Inteligență artificială: Primul laptop de gaming OMEN echipat cu o tastă Copilot pentru lansare rapidă beneficiază de camera OMEN și de funcția de îmbunătățire a vocii cu AI, pentru o experiență audio/video superioară. În exclusivitate pentru HP, laptopul dispune de funcția de înregistrare Otter.ai pentru transcriere audio și notițe generate de AI2.
  • Sistem performant de răcire și personalizare: Sistemul OMEN Tempest Cooling menține temperatura chiar și în timpul jocurilor intense, cu ventilație pe trei laturi și ventilatoare duble de 12V. Dispozitivul poate fi personalizat cu tastatură cu iluminare RGB prin OMEN Gaming Hub’s Light Studio.
  • Design axat pe performanță: Laptopul robust cu ecran mare include până la AMD Ryzen™ 9 8945HS NPU, care oferă performanțe remarcabile pentru jocuri și aplicații solicitante3 și până la Nvidia GeForce RTX 4070 GPU, care oferă imagini uimitoare.
  • Sunet reglat de experți HyperX: Performanța sunetului este asigurată printr-un reglaj personalizat care oferă claritate și echilibru spectral, astfel încât detaliile subtile nu sunt umbrite de sunetele mai puternice.

Pentru a oferi o experiență cu adevărat captivantă, gamerii au nevoie nu doar de un laptop sau desktop performant, ci și de echipamente de gaming premium. Cele mai noi accesorii HyperX sunt concepute pentru jocuri, oferind performanțe fiabile și sunet perfect:

  • Mouse-ul wireless HyperX Pulsefire Haste 2 Core: Alimentat de o singură baterie AAA și cântărind doar 70 de grame, acest mouse poate fi folosit până la 100 de ore prin intermediul unei conexiuni de mare viteză de 2,4 GHz sau în modul Bluetooth pentru o durată de viață și mai mare a bateriei. Dotat cu un senzor HyperX Custom Core, susține până la 20 de milioane de click-uri.
  • HyperX Cloud MIX Buds 2: Căștile sunt concepute pentru a oferi o experiență excelentă de joc oriunde și oricând. Dongle-ul cu latență ultra-redusă oferă o conexiune fără decalaje, pentru jocuri fără întreruperi pe mai multe platforme. Tehnologia audio Bluetooth® 5.3 LE oferă calitate audio îmbunătățită, o durată mai mare de viață a bateriei și o conexiune wireless mai stabilă. Funcția hibridă Active Noise Cancelling (ANC) blochează întreruperile exterioare, pentru ca utilizatorii să rămână concentrați asupra jocului.

Prețuri și disponibilitate globale:

  • Laptop-ul de gaming OMEN 17 este disponibil din aprilie pe HP.com la un preț de pornire de 1349,99 dolari.
  • Mouse-ul wireless de gaming HyperX Pulsefire Haste 2 Core este așteptat să fie disponibil din luna mai pe HyperX.com la un preț recomandat de 49,99 dolari.
  • HyperX Cloud MIX Buds 2 sunt așteptate să fie disponibile din această vară pe HyperX.com la un preț recomandat de 149,99 $.

This post was last modified on mai 2, 2024, 6:16 PM 18:16

Disqus Comments Loading...