X

OBLIGATIA Electrica foarte IMPORTANTA, Adusa in IMEDIATA Atentie a Milioane dintre Romani

Electrica, grupul de energie care are de departe cel mai mare numar de clienti la nivelul intregii tari la ora actuala, a decis sa aduca in imediata atentie a romanilor o obligatie pe care ei trebuie sa o aiba in vedere in acest moment, ea fiind extrem de importanta. Mai exact, cei de la Electrica vorbesc despre obligatia pe care clientii din Romania o au, de a raporta un contor, aparent, defect la companie, pentru ca acesta sa fie verificat si eventual inlocuit, daca este defect.

Electrica explica faptul ca, daca sesizam ca un cont nu mai inregistreaza consumul, sau o face in mod eronat, suntem obligati sa raportam acest lucru la distribuitorul de energie electrica, in acest caz Distributie Energie Electrica Romania, subsidiara a companiei principale. Dupa ce facem acest lucru, cei de la Electrica ne vor contacta pentru a se stabili o programare in vederea verificarii acelui contor, pentru a se vedea daca el inregistreaza intr-adevar informatii eronate.

OBLIGATIA Electrica foarte IMPORTANTA, Adusa in IMEDIATA Atentie a Milioane dintre Romani

Electrica spune ca toate costurile pentru verificarea metrologica, demontare, remontare si eventual inlocuire a contorului, vor fi suportate de catre compania distribuitoare a energiei electrice, daca acel aparat este defect din cauze care nu tin de noi. Daca defectiunea are la baza o problema care tine de noi, adica noi l-am stricat, atunci Electrica ar putea sa ne impute costurile de verificare si inlocuire, ceva ce se intampla la oricare dintre companii.

Electrica spune ca este obligatia noastra sa raportam un contor defect, ceva perfect obisnuit pentru companiile de energie, iar asta pentru ca daca nu raportam defectul, iar consumul inregistrat este mai mic decat cel real, putem fi trasi la raspundere pentru furt. Avand in vedere ca exista posibilitatea ca un contor sa aiba consum mai mare decat cel inregistrat, dar pentru ca e defect, sa nu inregistreze corect, Electrica ne atentioneaza cu privire la aceasta problema.

Electrica are pe website-ul sau toate informatiile relevante cu privire la felul in care trebuie sa ne raportam cu privire la regulamentele pe care le impune in toata Romania in momentul de fata, si obligatiile pe care le avem in mod oficial.

This post was last modified on mai 2, 2024, 6:13 PM 18:13

Disqus Comments Loading...