X

Vodafone: Hotarare Oficiala de ULTIM MOMENT, ce mai da GRATIS Clientilor din Romania

Vodafone, unul dintre grupurile de telecomunicatii cele mai mari in Romania la ora actuala, a hotarat sa aduca in atentia imediata a milioanelor de clienti din toata Romania, o decizie importanta, prin care ofera gratuit surprize pentru cei interesati. Vodafone a hotarat sa ofere pana pe 5 mai o serie de surprize speciale prin intermediul aplicatiei sale MyVodafone, oricare dintre clientii din Romania putand sa se bucure de ceea ce a decis sa faca compania.

Vodafone are premii surpriza atat pentru clientii care au cartele prepay, cat si pentru clientii care au abonamente, astfel ca oricine poate sa aleaga ceea ce trebuie sa faca in cadrul aplicatiei MyVodafone, pentru a avea oportunitatea de a profita de premii. Vodafone leaga aceasta campanie speciala direct de sarbatoarea de Paste 2024, iar asta pentru ca, dupa cum puteti vedea si din mesajul de mai jos, vorbim despre un iepuras care da premii.

Vodafone: Hotarare Oficiala de ULTIM MOMENT, ce mai da GRATIS Clientilor din Romania

Vodafone a inclus iepurasul in cadrul aplicatiei MyVodafone, pentru iPhone si Android, iar doar respectand regulamentul de participare la aceasta campanie speciala, vom avea sansa de a castiga oricare dintre premiile speciale care sunt oferite acum. Trebuie, desigur, sa ne uitam cu mare atentie la premiile pe care Vodafone le ofera, pentru a fi siguri ca avem ocazia de a castiga tot ceea ce ne este pus in fata, mai ales ca exista destule premii interesante.

Vodafone incearca sa le ofere romanilor doar vesti bune si premii multe, iar pentru Paste 2024, se poate vedea destul de clar ca exista motive sa fim bucurosi, deoarece operatorul de telecomunicatii are cate ceva pregatit pentru fiecare dintre romanii dornici sa participe la campania sa. Vodafone o deruleaza exclusiv pana pe 5 mai, pentru clientii care folosesc aplicatia MyVodafone de pe iPhone si Android, asa ca merita sa fim atenti la toate informatiile.

Vodafone distribuie in mod gratuit aplicatia MyVodafone in mod gratuit prin intermediul App Store si Google Play Store, deci este extrem de important sa o descarcam exclusiv de acolo, pentru a beneficia de aplicatia reala si sigura.

This post was last modified on mai 2, 2024, 6:13 PM 18:13

Disqus Comments Loading...