X

Gabriela Firea: Anunturile Oficiale de ULTIM MOMENT a Candidatei PSD la Primaria Generala din Bucuresti

Gabriela Firea, candidata social-democrată pentru Primăria Capitalei , a lansat un apel către bucureșteni să se unească pentru a relua construcția unui oraș care să corespundă nevoilor și dorințelor locuitorilor săi. Într-o declarație ferventă, Firea a criticat administrația actuală pentru ce a numit „patru ani de mizerie, nepăsare și indolență”, subliniind necesitatea unor schimbări substanțiale.

„Bucureștenii au fost pedepsiți destul în acești ultimi patru ani! Este nevoie de mai mult!”, a declarat Firea în cadrul unui eveniment recent, adăugând că echipa social-democrată este pregătită să transforme Bucureștiul dintr-un oraș neglijat într-o veritabilă Capitală europeană.

Gabriela Firea a stabilit printre prioritati si reluarea proiectelor esențiale, precum construcția Spitalului Metropolitan, consolidarea clădirilor cu risc seismic, și dezvoltarea infrastructurii de metrou și rutiere. „Continuăm toate proiectele pentru oameni care au fost înghețate sau închise din orgoliu politic”, a subliniat aceasta.

Gabriela Firea anunta un punct forte al campaniei sale este colaborarea cu Daniel Băluță, primarul Sectorului 4 și șeful campaniei electorale, și Robert Negoita, primarul Sectorului 3, pentru a impulsiona dezvoltarea infrastructurală a orașului. Aceștia, alături de echipa de consilieri propusă, care include ingineri, juriști, profesori, cadre medicale și economiști, sunt descriși ca fiind pilonii care vor susține transformarea promisă de Firea.

Gabriela Firea a anunțat depunerea unei liste cu peste 37.000 de semnături de susținere pentru candidații social-democrați în Consiliul General al Municipiului București, marcând o etapă crucială în campania electorală.

Candidata a subliniat importanța sprijinului primit de la Marcel Ciolacu, președintele PSD, și de la Guvernul României, în vederea realizării acestor ambițioase proiecte de dezvoltare urbană. „După 9 iunie, voi avea alături de mine colegi cu experiență în administrație care știu ce au de făcut pentru oameni și acest oraș”, a conchis Firea, invitând bucureștenii să participe activ la construcția „orașului dorit de oameni”.

This post was last modified on mai 2, 2024, 6:12 PM 18:12

Disqus Comments Loading...