X

Google Surprinde Oamenii cu Android, Functia la care Nimeni nu S-ar fi Asteptat

Google își propune să adauge un strop de umor în apelurile telefonice prin intermediul aplicației Google Phone pentru Android. Recent, compania a anunțat că utilizatorii vor putea în curând să folosească emoji audio în timpul convorbirilor, o funcție care promite să aducă zâmbete (sau poate câteva ridicări de sprâncene) în conversațiile noastre zilnice.

Ce sunt Emoji Audio? Emoji audio sunt clipuri scurte de sunet care pot fi redat în timpul unui apel telefonic, permițând ambelor părți să audă efectul. De la aplauze și râsete până la sunete de petrecere și chiar un trombon trist, aceste efecte sonore sunt menite să aducă o nouă dimensiune comunicării pe Android, de la Google. Dar, poate cel mai surprinzător este butonul de “poop/caca”, care redă un sunet de flatulenta, o alegere îndrăzneață care cu siguranță va stârni reacții.

Cum funcționează ? Accesarea emoji audio din android este simplă: în timpul unui apel, utilizatorii pot atinge opțiunea din meniul de supraîncărcare al dialer-ului sau pot folosi un mic steag poziționat în partea de jos a ecranului. Cu toate acestea, Google a implementat o perioadă de răcire pentru a limita frecvența utilizării efectelor, astfel încât să nu devină obositoare sau enervante.

Google Surprinde Oamenii cu Android, Functia la care Nimeni nu S-ar fi Asteptat

Android stârneste deja un val de opinii diferite cu aceasta implementare. Unii sunt entuziasmați să încerce aceste emoji audio cu prieteni apropiați, în timp ce alții se întreabă despre utilitatea lor pe termen lung. După ce noutatea dispare, cine va folosi cu adevărat această funcție?

Google primeste deja sugestii pentru îmbunătățirea funcției, cum ar fi sunete personalizabile de utilizator, mesaje preînregistrate și comenzi rapide de la text la vorbire. Aceste adăugiri ar putea oferi utilizatorilor mai multă libertate și personalizare în modul în care folosesc emoji audio.

În timp ce unii pot vedea această funcție ca pe un produs al plictiselii, este clar că Google caută să inoveze în modul în care comunicăm. Cu Google I/O pe 14 mai, comunitatea tech așteaptă cu nerăbdare să afle mai multe despre direcția în care se îndreaptă această funcție interesantă. Până atunci, ne putem întreba: va deveni emoji audio o parte integrantă a conversațiilor noastre, sau va rămâne doar o noutate trecătoare?

This post was last modified on mai 2, 2024, 6:12 PM 18:12

Disqus Comments Loading...