X

Electrica: Clientii Romani Vizati de un Anunt Oficial de ULTIM MOMENT cu Explicatii Importante

Electrica, de departe furnizorul cel mai mare de servicii de energie electrica din Romania cu cea mai mare retea de distributie la nivel national, a decis sa-I anunte in mod oficial pe romani in legatura cu modul in care pot sa initieze sesizari, sau sa verifice intreruperile din retea. Unii dintre voi probabil stiti despre faptul ca Electrica a creat o harta speciala prin care ne anunta in legatura cu intreruperile inregistrate cu privire la furnizarea de energie electrica in Romania, in judetele unde e activa.

Electrica ofera inclusiv posibilitatea de a raporta prin website-ul sau orice fel de intreruperi pe care le inregistreaza intr-un moment, iar daca nu stiati cum faceti acest lucru, compania a publicat un video tutorial prin care ne explica foarte clar cum putem face singuri acest lucru. Puteti vedea in clipul video de mai jos informatiile pe care Electrica ni le pune la dispozitie din acest punct de vedere, iar asta pentru ca vorbim despre o functionalitate care nu e disponibila de la oricine.

Electrica: Clientii Romani Vizati de un Anunt Oficial de ULTIM MOMENT cu Explicatii Importante

Electrica ni-l aduce in atentie inclusiv pe robotul sau virtual, care ne ofera posibilitatea de a afla o varietate de informatii cu privire la serviciile care sunt oferite in fiecare zi de catre companie, si pe care ne putem baza pentru furnizarea de energie electrica. Aceste informatii sunt extrem de importante pentru milioanele de romani care depind de serviciile Electrica, mai ales in perioade precum aceasta, cand magazinele din toata tara sunt inchise pentru public.

Electrica explica in cadrul clipului video de mai sus si cum putem sa interpretam harta cu intreruperi ale furnizarii de energie electrica in toata tara, astfel incat sa putem sti in orice moment daca exista probleme in locatia noastra si cand vor fi rezolvate. Informatiile publicate in cadrul acelei harti a Electrica sunt actualizate in mod constant, astfel incat sa fim cat mai bine informati, fara a mai fi nevoie sa sunam la companie pentru a cere detalii de vreun fel.

Electrica incearca sa le ofere tot timpul clientilor doar cele mai bune informatii posibile, iar asta pentru ca extrem de multi romani depind de energia electrica furnizata in fiecare zi de catre gel mai mare grup de energie din Romania.

This post was last modified on mai 4, 2024, 5:02 PM 17:02

Disqus Comments Loading...