X

E.ON: Vestile Oficiale de ULTIM MOMENT in ATENTIA a Milioane de Clienti Romani

E.ON, una dintre cele mai mari companii care furnizeaza energie electrica si gaze naturale in Romania la ora actuala, a decis sa aduca in imediata atentie a milioane de clienti, o decizie foarte importanta, care poate aduce beneficii importante. Daca sunteti fani ai Electric Castle, dar si clienti E.ON, atunci e important sa stiti ca aveti posibilitatea de a castiga bilete si cazare gratuita pentru festival, direct de la companie, chiar in acest moment.

E.ON explica mai jos faptul ca, principala conditie pentru a putea participa la aceasta campanie speciala, este sa activam factura electronica pentru serviciile pe care ni le ofera compania, iar asa vom fi in mod automat inscrisi in cadrul promotiei sale. Toata campania celor de la E.ON se desfasoara in perioada 15 mai – 15 iunie 2024, astfel ca avem la dispozitie o luna de zile pentru a profita de tot si e bine sa o facem acum.

E.ON: Vestile Oficiale de ULTIM MOMENT in ATENTIA a Milioane de Clienti Romani

E.ON explica foarte clar faptul ca, ofera un premiu constand in cazare in White Lodge camping la Electric Castle Village pentru 4 persoane, dar si 2 abonamente duble, fiind doua categorii de premii pe care compania le ofera pentru romanii interesati. Desigur ca va exista o tragere la sorti pentru cei care vor putea castiga premiile pe care E.ON le ofera, deci trebuie sa aveti si noroc pentru a va putea bucura de aceasta promotie speciala acum.

E.ON spune ca, dupa ce activam factura electronica pentru contul nostru, este deasemenea necesar sa ne inscriem in cadrul website-ului sau, pentru a putea beneficia de posibilitatea de a castiga oricare dintre premiile care sunt oferite. Este important sa nu uitati acest pas, pentru ca daca nu va inscrieti, atunci nu veti fi luati in considerare pentru tragerea la sorti pe care E.ON o va derula, deci nu veti putea castiga absolut nimic.

E.ON explica in cadrul website-ului sau tot ceea ce ar trebui sa stim cu privire la aceasta campanie speciala in momentul de fata, asa ca uitati-va cu mare atentie la toate detaliile, pentru a avea sansa de a castiga tot ceea ce va doriti.

This post was last modified on mai 19, 2024, 10:09 AM 10:09

Disqus Comments Loading...