X

Secretele și Poveștile Oamenilor care Lucrează pentru Bogatii Planetei

Viața oamenilor super bogati este deseori înconjurată de excentricități și decizii care pot părea neobișnuite pentru majoritatea oamenilor. Aflați mai multe din poveștile celor care lucrează direct pentru această elită a societății.

Yacht-ul numit după prima soție

Un inginer senior care lucrează pe mega yachturi a împărtășit o poveste interesantă: soția trofeu a proprietarului, cu zece ani mai tânără decât cea mai mică fiică a acestuia, locuiește pe yacht aproape permanent. În fiecare dimineață, personalul știe să evite puntea solară între orele 11 și 12, deoarece aceasta urcă din cabina sa după ce consumă trei gin-uri tari și plânge timp de o oră înainte de prânz. Mai mult, yachtul poartă numele primei soții a proprietarului.

Dedicarea excesivă pentru animalele de companie

O altă poveste vine de la o femeie care i-a cumpărat copilului său un cal, pentru ca apoi să-i cumpere calului un companion. Până la urmă, au decis să construiască un grajd și acum dețin aproximativ opt cai și conduc o școală de echitație. Transformarea unui moft al copilului într-o afacere este o dovadă a bogăției lor nelimitate.

Cheltuielile fără limite ale super-bogaților

Unul dintre angajații unui hotel de lux din New York a povestit cum un oaspete a închiriat un apartament pentru luna de miere doar pentru pisica sa, subliniind încă o dată cât de neobișnuite pot fi comportamentele bogăților.
De asemenea, se spune despre un om de afaceri bogat că a pompat o sumă considerabilă de bani în consiliul local din Malibu pentru a schimba câteva locuri, permițându-i să modifice ordonanța locală astfel încât ușile frontale să fie mai înalte de 20 de picioare.

Luxul de a ignora resursele

Un bucătar care a lucrat pe un yacht privat a menționat că, deși proprietarul era rar prezent, familia și prietenii săi foloseau yachtul ca alternativă la hotel. În timpul celor 18 luni petrecute acolo, bucătarul a văzut proprietarul utilizând yachtul o singură dată.

Aceste povești ilustrează nu doar nivelul de bogăție al acestor persoane, dar și modul în care percepția lor asupra banilor diferă radical de cea a majorității oamenilor. Banii, pentru ei, sunt doar un concept abstract, o serie nesfârșită de cifre în conturile lor bancare. Această perspectivă deschide o fereastră fascinantă către un mod de viață inaccesibil pentru majoritatea dintre noi.

This post was last modified on mai 19, 2024, 10:11 AM 10:11

Disqus Comments Loading...