X

Netflix: Anuntul Oficial de ULTIM MOMENT pentru Romania, ce Trebuie sa Stim

Netflix anunta ca in luna aprilie, 92% dintre furnizorii de servicii de internet (ISP) și-au menținut viteza constantă pe Netflix ISP Speed Index, raportul lunar care analizează performanța streamingului Netflix la orele de maximă audiență. Acest indice oferă o imagine clară a calității serviciului de streaming furnizat de diferiți ISP la nivel global.

Netflix ne spune ca România se află printre cele 34 de țări și regiuni care au atins primul nivel de performanță în aprilie, alături de Australia, Austria, Belgia, Canada, Danemarca, Finlanda, Franța, Germania, Hong Kong, Ungaria, Islanda, India, Irlanda, Israel, Italia, Japonia, Luxemburg, Malaezia, Olanda, Noua Zeelandă, Norvegia, Panama, Paraguay, Portugalia, Singapore, Coreea de Sud, Spania, Suedia, Elveția, Taiwan, Thailanda, Regatul Unit și Statele Unite. Toate aceste țări au înregistrat o viteză medie de 3,0 Mbps, asigurând o experiență optimă de vizionare pe Netflix.

În Kuweit, BOnline și Zajil Telecom au înregistrat o creștere a vitezei de la 2,2 la 2,4 Mbps comparativ cu rezultatele din martie. În Paraguay, Copaco a urcat de la 2,0 la 2,2 Mbps, iar Reytel din Honduras a înregistrat aceeași creștere. Wancom din Pakistan a crescut de la 2,4 la 2,6 Mbps. Pe de altă parte, Viettel din Vietnam a avut o scădere de 0,4 Mbps, ajungând de la 2,6 la 2,2 Mbps.

Netflix: Anuntul Oficial de ULTIM MOMENT pentru Romania, ce Trebuie sa Stim

Patru țări au înregistrat scăderi generale de 0,2 Mbps în această lună: Africa de Sud și Vietnam au scăzut de la 2,8 la 2,6 Mbps, în timp ce Argentina și Uruguay au scăzut de la 3,0 la 2,8 Mbps.

Indexul vitezei ISP Netflix este o măsură specifică a performanței Netflix în orele de maximă audiență pentru un anumit ISP. Acest indice nu reflectă performanța generală a altor servicii sau date care circulă prin rețeaua ISP respectivă. Performanța ridicată pe Netflix înseamnă, în general, o calitate superioară a imaginii, timpi de pornire mai rapizi și mai puține întreruperi în timpul vizionării.

Pentru a verifica performanța curentă de descărcare a conexiunii dvs., Netflix a creat un instrument separat. Cu aceste actualizări lunare, Netflix continuă să ofere utilizatorilor informații clare și precise despre performanța serviciului de streaming, asigurând o experiență de vizionare cât mai plăcută și fără întreruperi.

România și celelalte țări din primul nivel de performanță demonstrează angajamentul față de calitatea serviciilor oferite, menținându-se în topul preferințelor utilizatorilor Netflix din întreaga lume.

This post was last modified on mai 19, 2024, 10:11 AM 10:11

Disqus Comments Loading...