X

ATENTIONARE Oficiala Vodafone de ULTIM MOMENT Vizand Milioane de Clienti Romani

Vodafone, unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii din Romania la ora actuala, a decis sa aduca in imediata atentie a milioane de clienti din Romania, o serie de informatii despre care ar trebui sa stie cu totii chiar acum. Vorbim despre o decizie a celor de la Vodafone de a ne informa in mod oficial cu privire la un nou tip de fraude, care din pacate devin din ce in ce mai populare in Romania.

Vodafone spune ca aceste fraude au la baza apelarea de pe numere internationale, iar daca noi sunam inapoi, atunci exista riscul sa avem parte de un cost foarte ridicat pentru apeluri, deoarece ele sunt taxabile. Vodafone explica mai jos foarte clar faptul ca, unele dintre numerele internationale care ne pot apela, pot fi cu suprataxa, iar din pacate, in anumite situatii exista riscul de a plati taxe mari la apelarea lor.

ATENTIONARE Oficiala Vodafone de ULTIM MOMENT Vizand Milioane de Clienti Romani

Vodafone stie foarte bine ce inseamna problemele de acest gen si e posibil ca un numar destul de mare de clienti sa cada victime ale acestor practici in fiecare an, asa ca este foarte important sa fim cat se poate de vigilenti, pentru a nu risca sa devenim si noi victime. Din pacate, doar noi putem sa ne protejam impotriva acestui gen de practici, asa ca trebuie sa fim foarte vigilenti si sa incercam sa rezistam tentatiei de a apela.

Vodafone le spune clientilor ca este recomandabil sa apeleze doar numerele pe care le au in agenda telefonica, insa stim cu totii ca nu este posibil totdeauna sa ne limitam doar la ceea ce avem in agenda si ca e necesar sa mai apelam si alte persoane. Desigur ca trebuie sa fim foarte vigilenti cand facem aceste lucruri, pentru ca daca facem cost suplimentar apeland numere de telefon necunoscute, atunci el ar putea sa nu poata fi anulat.

Vodafone are si pe website-ul sau informatii importante cu privire la aceste tipuri de practici, asa ca e bine sa fim foarte atenti la toate detaliile care ne sunt puse la dispozitie in momentul de fata de catre companie.

This post was last modified on mai 22, 2024, 2:36 PM 14:36

Disqus Comments Loading...