X

Formula 1: Mesajul Oficial de ULTIM MOMENT al lui Lewis Hamilton pentru Mercedes

Formula 1 continua in aceasta perioada, cu multe curse importante programate, iar Lewis Hamilton transmite un mesaj oficial de ultim moment pentru Mercedes, despre care ar trebui sa stie Toto Wolff, directorul echipei, deoarece britanicul il nominalizeaza pe Kimi Antonelli ca succesor al sau, in rolul de pilot principal.

Formula 1 ne-a adus o surpriza majora cand Lewis Hamilton a anuntat ca-i va lua locul lui Carlos Sainz la Ferrari incepand de anul viitor, el fiind intrebat si daca cel pe care il va inlocui ar putea sa-si gaseasca un loc la Mercedes, confirmand acest lucru, dar spune totusl ca il favorizeaza pe Kimi Antonelli, care este mult mai tanar.

Formula 1 are totusi o serie de reguli impuse, iar Kimi Antonelli ar avea nevoie de o exceptie primita de Mercedes pentru a-i putea conduce masinile, insa Toto Wolff deocamdata nu a vrut sa confirme ca echipa sa a cerut-o, afirmand doar ca pilotul trebuie sa se concentreze bine pe ceea ce face in Formula 2.

“Carlos este un pilot grozav, așa că cred că oriunde ar merge cred că ar fi pozitiv pentru orice echipă. Sincer, habar n-am care sunt planurile lui Toto, dar pentru mine, luându-mă pe un tânăr, dacă ar fi rolul meu, probabil că mi-aș lua-o pe Kimi Antonelli. afirma Hamilton.

S-au creat atât de multe povești și nu-i face niciun favor pentru că trebuie să se concentreze pe campania sa de F2. Face multe teste pentru ca noi să-l aducem la curent. Cred că această decizie a celui de-al doilea șofer este la câteva săptămâni, dacă nu luni. Nu am făcut nicio abordare la FIA pentru a obține o lansare anterioară. afirma Toto Wolff.”

This post was last modified on mai 22, 2024, 9:34 AM 09:34

Disqus Comments Loading...